Govor s Emmyja postao viralan, glumica oduševila gledatelje i kolege

Foto: EPA

Niecy Nash-Betts noćas je osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu za lik Glende Cleveland u seriji Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Nakon što je primila nagradu, održala je govor koji je rasplakao i nju i mnoge druge.

Započela je zahvalivši Ryanu Murphyju, tvorcu serije, i Evanu Petersu, svom kolegi iz Dahmera. "Ja sam pobjednica! Hvala svevišnjem na ovom božanstvenom trenutku", rekla je zatim. Ona je zahvalila svojoj supruzi, Jessici Betts, koja joj je pomogla nositi se s teškom tematikom serije. "Moja bolja polovica, koja me 'skupljala' kad bih bila ogoljena od ovog posla. Hvala ti", rekla je.

Zahvalila samoj sebi

A onda je oduševila sve zahvalivši - samoj sebi.

"Želim ti se zahvaliti što si vjerovala u mene i radila ono za što su drugi govorili da ne mogu", poručila je samoj sebi. Naglasila je da nagradu prihvaća "u ime svake crno-smeđe žene čiji se glas nije mogao čuti, ali je svejedno bio pretjerano kontroliran". "Kao umjetnici, moj posao je da govorim istinu i to ću raditi do kraja života", zaključila je.

Na društvenim mrežama mnogi su je pohvalili. "Nikad neću pogledati Dahmera, ali tako mi je drago zbog Betts", "Rasplakala me govorom", "Ne možete ni zamisliti koliko sam sretna zbog ove žene", pisali su.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.