Gotovac se vraća na farmu, a Renman u suzama: Samo mi nogu spasite!

KADA je ovotjedni gazda Farme, Renato Đošić Renman, dobio pismo izazivača u kojemu jasno piše da ga izaziva na dvoboj i preuzima njegovu vlast na farmi, Renman, kao i svi ostali, nije ni slutio što ga čeka. Nakon što su se okupili u Areni i po prvi put vidjeli lica svojih izazivača, Gianne Apostolski, Borisa Jelinića i Jurice Pađena, za Renmanovog protivnika je izabran Boris dok je gazda između znanja, izdržljivosti i snage, izabrao dvoboj snage.

"Baš zbog toga što nisam htio zaustaviti dvoboj mi je sve popucalo"

Budući da su obojica naporno vježbali i pripremali se za nadolazeći dvoboj, borba je bila napeta do zadnjeg trenutka. Čak i nakon dvije minute kada se napravila pauza, nitko nije ni slutio što se zapravo dogodilo s Renmanovom nogom. Iako je i sam primijetio da nešto nije u redu, on je kao pravi borac nastavio dvoboj te tako pogoršao već kritičnu situaciju.

"Samo mi nogu spasite", izjavio je Renman nakon što je pao na pod, skinuo tenisicu i vidio da mu je stopalo izobličeno. Farmer je odmah prevezen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu gdje je čuo lošu vijest. "Osjetio sam da je nešto puklo, ali nisam znao što je. Baš zbog toga što nisam htio zaustaviti dvoboj mi je sve popucalo", rekao je Renman na putu do bolnice gdje je u ruci držao pismo svoje djevojke koje mu je poslala za rođendan i šal koji je dobio na poklon.



Nakon pregleda i rendgena doktori su utvrdili da je hrabri i uporni Renato iščašio stopalo zbog čega mora ići na hitnu operaciju. Renman se zasigurno neće vratiti na Farmu s obzirom da će nakon operacije nekoliko dana provesti u bolnici i da ga čeka težak oporavak koji traje mjesecima. Osim što je ovaj tragični događaj jako pogodio zabrinute farmere, Renman je u suzama izrazio žaljenje za ozljedom. "Bit će ovo težak oporavak", izjavio je Renman netom prije odlaska u operacijsku salu.

Još uvijek se ne zna tko će preuzeti vladavinu na Farmi

Iako se smatra da je baš on izgubio dvoboj s izazivačem Borisom Jelinićem zbog čega bi on trebao biti novi gazda, kako je rekao voditelj Kocka, situacija se malo izmijenila pa će se do jutra riješiti pitanje gazde i ovotjednih sluga. Hoće li to biti također uporni golovjestaš Boris, neki drugi farmer ili možda Ante Gotovac koji je izrazio želju za povratkom, saznat ćemo sutra.

"Ne smijem ništa reći, ali jedino mogu priznati, kao što već znate, da priča o mom povratku u Farmu postoji. Ja bih se htio vratiti, ali sve ovisi o Novoj TV. Moja želja je da me puste u Farmu bar 3. travnja kada je našoj kćerkici Gabrijeli rođendan pa da taj dan provedem sa Simonom kojoj je velika želja bila da bude uz nas na taj dan, a s obzirom da ne može biti uz Gabrijelicu da barem bude pokraj mene. Jako mi nedostaje", rekao je za Index Ante Gotovac koji je prvi napustio Farmu, nakon što je izgubio u dvoboju znanja s Marijom Štrajh.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.