GoHome pretražuje preko 9.000.000 nekretnina u sedam zemalja!

Foto: Press

GoHome.eu je hrvatska tražilica nekretnina, jedan od prvih start-upova s investicijom američko-slovenskog VC fonda u iznosu od 650 000€ još od 2009 godine, a u ovom momentu pretražuje preko 9.000.000 nekretnina u sedam zemalja s daljnjim planovima širenja u regiji.

GoHome se naziva i "Google za nekretnine", a u ovom momentu pretražuje sve nekretnine u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Italiji, Češkoj i Slovačkoj.

Sve sto trebate je u "search box" napisati što želite kupiti ili unajmiti kao da pitate svog agenta za nekretnine, npr. stan u Zagrebu oko 60 m2 do 75.000€ ili pak stan u splitu najam centar i tražilica će vam dati sortiranu listu s odgovorima.

Ne trebate pretraživati stotine web stranica i portala, dovoljno je da s jednim upitom pretražite sve na jednom mjestu.

"U GoHome tražilicu inkorporirano je znanje naših programera, developera, dizajnera... u samu tehnologiju investirano je preko 500.000€ tijekom godina, i držim da imamo najbržu i najefikasniju tražilicu nekretnina na svakom tržištu gdje se nalazimo, sutra da izađemo i u SAD, bili bi i tamo konkurentni tehnologijom, no nismo marketinški spremni " tvrdi Hrvoje Bujas, suosnivač i suvlasnik GoHome tražilice nekretnina.

Tražilicu posjeti mjesečno preko 1.500.000 korisnika, samo u Hrvatskoj preko 250.000 korisnika s preko 2.500.000 različitih upita i pretraga, zanimljiviji upiti su:

- stan u blizini Predsjednice na Pantovčaku
- kuća s ponistrom s koje se vidi Šolta i sl. ;)

Stoga, ako kupujete ili iznajmljujete stan, iskoristite tražilicu nekretnina i uštedite vrijeme i novac! 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.