Glumici Kristini Krepeli okice trepću zbog Marka Tolje

ODAVNO smo znali da je Marko Tolja poseban, zato i jest Indexov bloger, a to je sad shvatila i glumica Kristina Krepela kojoj je Marko pjevački mentor u showu "Zvijezde pjevaju". Glumica i pjevač svojim nepretencioznim nastupima titraju srca gledatelja, a Kristina priznaje kako uživa u suradnji s mladim Toljom, dok njezino srce ipak pripada dugogodišnjem dečku i snimatelju Goranu Legoviću.

Dizanje na muški način

"Suradnja s Markom mi je super, osim što mi svaki put srce brže zakuca kad zapjeva, a okice zatrepću, on me i kao pravi profesionalac glazbeno usmjerava. U određenim trenucima je strog, a u momentima mojih padova samopouzdanja, iako sam velika emotivka i volim kad me se potapša, podigne me na muški način, što je dobro", rekla je glumica Kristina Krepela Storyju.

"Moj dečko Goran Legović velika mi je podrška. Ponosan je na moj nastup na televiziji, hrabri me u svakom trenutku, zna koliko su mi te stvari potrebne jer nastupom u jednoj glazbenoj emisiji rušim neke svoje samostvorene barijere", nastavila je glumica. Goran ju je osvojio "intelektom, samozatajnošću, duhovitošću i kavalirstvom", a upoznali su se kao studenti na Akademiji.

Ah, taj boemski život

"Živim boemskim životom, ne znam gdje će me odvesti, stvari se nekako poslože i sve ispadne dobro", sa smiješkom je rekla zagrebačka umjetnica koja je dokazala kako je takav život moguć počevši s vođenjem emisije "Briljanteen" sve do ostvarenja uloga uz bok primjerice Richardu Gereu ili Rosario Dawson.

L.V.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.