Glumica koju bi poševila Megan Fox proglašena najseksipilnijom ženom

AMERIČKA glumica A liste, Olivia Wild, osvojila je titulu najseksipilnije žene na svijetu. Iako tek rijetki znaju tko je zapravo ona, čitatelji magazina Maxim to zasigurno znaju kada su između niza popularnih ljepotica, među kojima je bila i seksi Megan Fox te Bar Refaeli, izabrali baš nju kao najzgodniju ženu u 2009. godini. Glumica koja se proslavila ulogom najbolje frendice Miche Barton u teen seriji "O.C." je također utjelovila ulogu stažistice u popularnoj seriji "Dr. House".

"Ona je tako seksi da poželim udaviti planinsko govedo golim rukama"

Iako se mnoge zvijezde i zvjezdice razgolite bez imalo muke, Olivia je ipak ostavila nešto odjeće na sebi dok je svoje vitko tijelo istaknula razvučenim pozama. Olivia je također glumila u hororu "Turistas", gdje je utjelovila glavnu ulogu američke turistkinje koja s prijateljima odlazi u posjet Brazilu. Film je napravljen po uzoru na "Hostel" te je baš zbog toga popljuvan od strane kritičara uz riječi kako je on zapravo loša kopija prvog dijela "Hostela".

Osim što na mladu Amerikanku padaju muškarci, superseksi Megan Fox je nedavno izjavila kako bi najradije poševila Oliviju Wild. "Kada bih birala onda bi to bila Olivia Wilde. Ona je tako seksi da poželim udaviti planinsko govedo golim rukama", otkrila je 22-godišnja glumica Megan Fox, deklarirana biseksualka.

A.M.
Foto: JLP, Maxim

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.