Glumačka zvijezda dobila otkaz zbog objava na društvenim mrežama

Foto: Instagram

GINA CARANO dobila je otkaz zbog objava na društvenim mrežama.

Konzervativna glumica ranije je naljutila brojne fanove raznim političkim izjavama, a sad je otpuštena iz Mandaloriana nakon što je usporedila današnju političku podjelu s događajima u nacističkoj Njemačkoj.

 "Židove su tukli na ulicama, ne nacisti nego njihovi susjedi... čak i djeca. Kako se povijest uređuje, većina ljudi danas ne shvaća da je vlada, došavši do točke u kojoj su nacistički vojnici lako mogli okupiti tisuće Židova, prvo njih mrzila zbog toga što su Židovi. U čemu se to razlikuje od mržnje prema nekome zbog njegovih političkih stavova", pisalo je u objavi koju je podijelila, no koja je kasnije uklonjena.

Među objavama zbog kojih su je napali bila je i ona u kojoj 38-godišnja borkinja i glumica tvrdi da se Epstein nije ubio, prenosi New York Post.

Hashtag #FireGinaCarano postao je viralan na Twitteru, a to se naposljetku i dogodilo. Naime, Lucasfilm u priopćenju naveo je kako Carano nije trenutno zaposlena kod njih, ali i kako je ne planiraju (više) angažirati.

"Ipak, njezine objave na društvenim mrežama kojima ocrnjuje ljude na temelju njihovog kulturnog i vjerskog identiteta grozne su i neprihvatljive", zaključuje se u izjavi.

Carano je glumila Caru Dune u sedam epizoda Mandaloriana tijekom dvije dosadašnje sezone. Pričalo se da će biti u centru spinoffa Rangers of the New Republic na Disneyu+ no i to je sad upitno. Njezini predstavnici nisu odmah odgovorili na upite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.