Glumac kojeg je pregazila ralica: Probao sam sve vrste terapije u zadnjih 10 mjeseci

Foto: Profimedia

Skoro kobna nesreća glumca Jeremyja Rennera s ralicom za snijeg dogodila se prije 10 mjeseci. Pravo je čudo da je glumac ponovno stao na noge i može hodati manje od godinu dana kasnije, a to je bez sumnje može zahvaliti svakodnevnoj fizikalnoj terapiji kojoj je bio podvrgnut otkako je otpušten iz bolnice. U novoj objavi na Instagramu, Renner se osvrnuo na svoj oporavak i otkrio da je isprobao "svaku vrstu terapije" u posljednjih 10 mjeseci.

Renner je početkom siječnja hospitaliziran zbog ozljede prsnog koša i ortopedskih ozljeda nakon što ga je pregazio njegov Sno-Cat, velika snježna ralica koja teži najmanje 6500 kilograma. Glumac je pokušavao pomoći svom nećaku da izađe iz snijega u blizini njegove kuće na jezeru Tahoe kada ga je ralica zgnječila.

Njegove ozljede uključivale su osam rebara slomljenih na 14 mjesta, slomljeno desno koljeno i gležanj, slomljenu tibiju lijeve noge, slomljen lijevi gležanj, slomljenu desnu ključnu kost, slomljeno desno rame i još mnogo toga.

"Istražujem SVE vrste terapije od 14. siječnja. Svaki dan, bezbrojni sati fizikalne terapije, injekcije peptida, IV dripovi i guranja, matične stanice i egzosomi, terapija crvenim svjetlom/IR, hiperbarična komora, hladno poniranje i popis se nastavlja u nedogled", napisao je Renner na Instagramu.

"Ali moja najveća terapija bili su moj um i volja da budem ovdje i želja da se oporavim i budem bolji. Budi izniman... osjećam da je to moja dužnost. Ne da potratim svoj život jer sam pošteđen, već da vratim svojoj obitelji, prijateljima i svima vama koji ste me osnažili da izdržim. Zahvaljujem vam svima", dodao je Renner.

Renner je često koristio društvene mreže u mjesecima nakon nesreće kako bi obavijestio obožavatelje o svom procesu oporavka i opsežnoj fizikalnoj terapiji. Objavljivao je snimke na kojima vježba i povećava snagu nogu. Do travanjske svjetske premijere njegove serije Rennervations, već je mogao hodati uz pomoć štapa po crvenom tepihu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.