Glumac iz Top Guna prekršio protokol kad se upoznavao s princem: "Odmah sam zabrljao"

Foto: EPA

SVATKO ima svog heroja, a za glumca Milesa Tellera ta osoba je princ William. Glumac poznat po ulozi pilota poručnika Bradleyja Bradshawa u filmu Top Gun: Maverick podijelio je kako je izgledao neugodni trenutak kad je upoznao princa Williama.

U tom, za njega velikom trenutku, glumac se potpuno zbunio i osramotio te prekršio kraljevski protokol koji su mu objasnili prije upoznavanja s princem. U nedavnoj epizodi The Tonight Showa Jimmyja Fallona ispričao je kako je upoznao Williama i Kate tijekom premijere filma Top Gun: Maverick ranije ove godine.

"Odmah sam zabrljao"

"Objasne vam puno pravila što se smije, a što ne. Puno je etikete uključeno. Imao sam šalabahter da nešto ne zeznem", priznao je. No, već na samom početku zbog treme je zaboravio sva pravila.

Bio je toliko ushićen i spreman na sve: "Ne smijete im ispružiti ruku, osim ako je oni ne ispruže. No, osjetio sam vibru i rekao sam sebi: 'Napravit ću to, napravit ću to.'"

"Sve mi se zamračilo"

"Izgubio sam se u očima princa Williama," rekao je. "Mislim, plave su kao najplavlji ocean, Jimmy, što želiš? Bora Bora. A Kate je lijepa i vrlo srdačna i drži se tako dobro, da, kraljevski...Ali s Williamom, ne znam, sve mi se zamračilo."

Njegovu očaranost Williamovim očima primijetili su i drugi kolege. Glumac Jon Hamm također je bio na premijeri i još je prije rekao Fallonu da je glumac "prolupao" zbog prinčevih očiju.

"Rekao sam mu: 'Ok, nisam znao da nam je dopušteno gledati ga u oči. Nakloniš se i kreneš dalje, čovječe. Jesi mu rekao? Da si se zaljubio, kao da si se izgubio u njegovim očima?' a on mi je odgovorio da ne zna, da je potpuno prolupao", ispričao je Hamm.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.