Vraća se "Noćna mora", vodit će je i Tina Katanić

Foto: Press, screenshot: YouTube

NASLJEDNICA kultne "Noćne more" Željka Malnara, "Popodnevna mora" kreće ove nedjelje u 16 sati na Z1 televiziji. Iza nje stoji legendarni producent Nedjeljko Badovinac Jumbo, a možda najveće iznenađenje jest da će dio emisije voditi, ali i uređivati, Tina Katanić.

"Tina je najdivnija osoba koju sam upoznao, kad sam je nazvao pristala je bez ikakvih prigovora, dogovorili smo se u tri sekunde. Rekla mi je da je pratila 'Noćnu moru' s društvom i da su par puta i zvali u emisiju", ispričao je Jumbo za Index.

Ostatak postave čine legende "Noćne more" - Tarzan, Jaran i Laki, koji će u emisiji voditi kviz u stilu "Milijunaša". U prvu emisiju doći će zvučna imena - Jasmin Stavros i Miroslav Ćiro Blažević, no gosti neće biti isključivo poznate osobe, već i oni nepoznati, ako su posebni i zanimljivi.

"Dat ćemo svima šansu, jer smo i mi jednom dobili šansu. Tu smo da osvježimo televizijski program u Hrvatskoj koji je trenutno dosadan i mračan", rekao nam je Jumbo.

Od jeseni u noćni termin

Emisija će trajati sat i pol, a planirano je da se od jeseni prebaci u noćni termin, produlji i obogati.

"Uz ove likove doveli bismo i neke nove, koji jedva preživljavaju, da im malo pomognemo. Oni su prave zvijezde u ovom mraku, poput Giovannija za kojeg se skupljala pomoć kad mu je mama umrla. Želimo pomoći tim ljudima na bilo koji način, barem da postanu poznati pa im ljudi plate kavu", kaže naš sugovornik.

Ono što će pokušati jest nasmijati narod jer je televizija danas preozbiljna, a za to se nisu previše pripremali.

"Mi smo antitelevizija, sve je improvizacija, rekao sam im samo da se vidimo u nedjelju i krećemo s emisijom", dodao je Jumbo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.