Genijalni hip hoperi Onyx stižu u Hrvatsku!

U HRVATSKU nam iz New Yorka stiže grupa ONYX koja je jedna od najintrigantnijih hip hop grupa u svijetu. Po prvi puta u Hrvatsku dolaze Sticky Fingaz te Fredro Starr, frontmen ONYX-a, koji je široj publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr.

Fredro Starr iz Onyx-a suprug Korine Longin

Suprug Korine Longin, poznate hrvatske manekenke s njujorškom adresom, američki reper Fredro Starr sa svojom grupom ONYX uskoro kreće na mini turneju po Hrvatskoj, tijekom koje će posjetiti Zagreb, Rijeku, Split, Zadar i Varaždin. Iako se za tamnoputog američkog glazbenika udala još 2007. godine, Korinin će suprug ovom prilikom prvi put posjetiti Hrvatsku, kao i njezin rodni Zadar, gdje joj žive roditelji Hrvatka i Đino te brat Aurel Longin.

ONYX CROATIA TOUR



Kako je objasnio organizator njegove turneje Marko Lasić Nered, do suradnje je došlo putem poznanstva Korine i njegove supruge Jelene, koje su došle na ideju da, nakon turneje po Rusiji, nastupi i u Hrvatskoj. Nekada najuspješnija hrvatska manekenka, koja se posljednjih godina povukla iz javnog života, i sama je sretna zbog dolaska njezina supruga u Hrvatsku, a putem svog profila na društvenoj stranici Facebook pozvala je sve prijatelje da mu dođu dati podršku na koncertima u njezinoj domovini. Petodnevna turneja američkih hiphopera Fredra Starra i Stickyja Fingaza, koji pod zajedničkim imenom ONYX djeluju gotovo dva desetljeća, počinje već 4. prosinca u riječkoj Stereo Dvorani, a već idućeg dana nastupa u varaždinskom Morgan’s Baru. Zagrebački obožavatelji “tvrdog” hip hopa u njihovu će nastupu moći uživati 9. prosinca u klubu Piranha, u Zadru će nastupiti 11. prosinca u Bar Shineu, a turneju zatvaraju koncertom u Splitu u Klubu kocka već iduće večeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.