Gemma Arterton: Volim raditi sa seksi kolegama!

LIJEPA glumica je na premijeri svog posljednjeg filma "Prince of Persia" bila iskrena i priznala kako je ipak puno ljepše raditi sa seksi kolegama. Gemma u Disneyjevu filmu glumi uz Jakea Gyllenhaala, a poznata je i kao Bondova djevojka iz nastavka "Quantum of Solace", gdje je slavnog špijuna utjelovio Daniel Craig.

"Uvijek je najbolje raditi sa seksi, privlačnim kolegama. Imala sam sreće i uvijek mi se pogodilo da baš i budu takvi. Nadam se da će tako biti i u budućnosti", kaže glumica, koja se očito ne bi složila s uzrečicom kako izgled i nije najvažniji.

Na svoj izgled Gemma također brižno pazi. Najmanje od svega bi se željela udebljati, kaže. Ponekad je uhvati bezrazložan strah kako je postala prekrupna. U takvim trenucima utjehu traži od svog zaručnika Stefana Mionija. "Znam da je to bezveze i znam da nisam krupna, znam to kada sam doma, no dok se bavim ovim poslom, uhvati me strah. Prirodno nisam stvorena za broj 36 i jedino kako mogu postići da ga nosim je da uopće ne jedem. To ne dolazi u obzir, tako da se trudim izgledati najbolje što mogu, a u tome mi pomaže što odjeću dajem šivati po mjeri pa mi uvijek dobro pristaje", kaže lijepa glumica.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.