Gemma Arterton oduvijek željela biti rock zvijezda

GEMMA ARTERTON, bivša Bondova djevojka koja glumi u dva najveća holivudska ljetna blockbustera - "Clash Of The Titans" i "Prince Of Persia", otkrila je kako je oduvijek sanjala o tome da postane rock zvijezda, ali se s godinama pomirila s činjenicom da su njene filmske uloge najbliže što će prići ostvarenju tog sna.

"Glazba je moja najveća strast", rekla je lijepa Gemma koja se nada da će joj jednog dana pripasti uloga rock zvijezde ili punkerice. Ipak, britanska glumica je navela kako nije zainteresirana za ulogu u filmu o životu frontmena Nirvane te rekla kako smatra da Kurta Cobaina i njegovu udovicu Courtney Love na velikom platnu trebaju utjeloviti dosad široj javnosti nepoznati glumci, a ne velike zvijezde.

Podsjetimo, uz najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, Jamesa Bonda, lijepa Britanka je glumila u 22. po redu nastavku serijala, "Quantum Of Solace". Gemma je jednom prilikom rekla kako se nada da će joj uloga u filmu o Jamesu Bondu "otvoriti vrata filma", a sudeći po broju uloga koje joj se nude, čini se da joj se želja i ostvarila. Kad je u pitanju njen privatni život, Gemma voli nogometaše. Tako je na početku svoje karijere hodala sa Cristianom Ronaldom, a potom se "prebacila" na Marcusa Benta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.