Gdje je danas i što radi samozatajna kći bivšeg predsjednika Josipovića?

Foto: FAH

KĆI bivšeg hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, Lana Josipović, izbjegava medijsku eksponiranost i drži se podalje od fokusa javnosti, a danas predaje kao asistentica na sveučilištu.

Lana ne koristi ni jednu društvenu mrežu osim LinkedIna, a na toj društvenoj mreži moguće je saznati da danas predaje kao asistent profesor na ETH Zurichu, federalnom institutu za tehnologiju, čiji članovi su dobitnici čak 31 Nobelove nagrade i čiji najpoznatiji suradnik je Albert Einstein. 

Mlada docentica postala je poznata nakon što je Ivo Josipović pobijedio na izborima i postao treći hrvatski predsjednik. Tada je na Facebooku osnovana čak i grupa njezinih obožavatelja pod nazivom Lana Josipović - prva kći Hrvatske, u kojoj su se mogli pronaći brojni pozitivni komentari na njezin račun.

U vrijeme očeve izborne pobjede Lana je pohađala četvrti razred Matematičke gimnazije u Zagrebu, popularnog MIOC-a, a bila je odlikašica i vrhunska matematičarka. Kolege su je opisivali kao zabavnu i duhovitu, a svirala je i klavir, kao i njezin otac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.