Garantirano dobra odluka: Posvojite pametnog, lijepog i umiljatog psa

UDRUGA za zaštitu životinja Spirit iz Sesveta u ova teška vremena krenula je u pomoć napuštenim životinjama, prvenstveno psima i mačkama, kako bi napštenim ljubimcima i životinjama s ceste pružila potrebnu pomoć, smještaj i adekvatnu prehranu. Međutim, kako je mnogima danas filantropija zadnja rupa na svirali, Spiritovci se suočavaju s nedostatkom financijskih sredstava kako bi svojim štićenicima osigurali ono što im je u životu najbitnije - smještaj i prehranu.

Psi znaju kad vas treba razveseliti... psi su zakon!

Iako nam je Monika Potočki, predsjednica udruge, naglasila kako je ovim životinjama Spirit ipak samo prijelazno razdoblje, jer uvijek postoje dobri ljudi koji su životinjama spremni pomoći, njih je ipak teško naći, a mi smo odlučili pomoći im i u tome. U našoj galeriji možete pogledati životinje koje se u skloništu trenutno nalaze i mi se nadamo da će barem neki od vas poželjeti biti vlasnikom i najboljim prijateljom jednim od njih.

Između ostalog, udruga Spirit bavi se i organiziranjem edukativnih radionica te steriliziranjem i kastriranjem napuštenih pasa radi humanog smanjenja napuštenih broja životinja. I ono također bitno, u Spirit su svi dobrodošli!

Spiritovci se financiraju iz vlastitog džepa

A moramo i reći da Spiritovci svoje sklonište financiraju iz vlastitih, osobnih sredstava, ali još uvijek nisu uspjeli sakupiti novce za prijeko im potrebnu ogradu, ali pumpu za vodu koju još uvijek nemaju, pa se voda prijeko potrebna svakom živom biću ovim životinjicama donosi u bačvama s drugih lokacija. Udruga je aktivna i dobrih namjera, a sva moguća sredstva su im potrebna. zato, ne budite hladna srca i pomozite im, a sponzori su više nego dobrodošli. Sve informacije možete pronaći na njihovim stranicama, gdje se nalazi i galerija s ostalim psima i mačkama koje sklonište trenutno zbrinjava. Prekrasni su, vjerujte. I ne zaboravite, životinje su čovjekovi najbolji prijatelji!

V.V.
Foto: Spirit

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.