Franka oduševila Srbe i Bosance: "Vrela Hrvatica zaludjela muškarce, nastup za deset"

Screenshot: YouTube/Blic/Noizz/Dnevni avaz

IAKO se nije uspjela plasirati u finale Eurosonga, nastup Franke Batelić u prvoj polufinalnoj večeri oduševio je naše susjede.

Naslovnice medija iz Srbije i BiH pune su hvale za Franku. "Vrela Hrvatica moćnim glasom oduvala na Eurosongu", piše srpski Telegraf, dok je bosanski Dnevni avaz Franku nahvalio sličnim epitetima: "Vrela Hrvatica moćnim glasom otpuhala na Eurosongu." "Hrvatica na Euroviziji zaludjela muškarce", donosi srpski Blic, a Noizz piše da je "nastup Hrvatske na Euroviziji za čistu desetku".

I na Twitteru su se susjedi divili Franki i njezinoj ljepoti pa se tako moglo pronaći komentara poput: "Lijepa ova susjeda..."

Inače, Srbiju ove godine na Eurosongu predstavlja Sanja Ilić i Balkanika, a nastupit će u četvrtak u drugoj polufinalnoj večeri. BiH na Eurosongu ne nastupa zbog financijskih problema.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.