Franka Batelić: Laska mi što sam Alexandrova favoritkinja


GLAVNA favoritkinja Dore, mlada Istrijanka Franka Batelić, s nestrpljenjem očekuje prvu večer ovogodišnjeg natjecanja na kojem će se publici predstaviti s pjesmom "Na tvojim rukama". Na tekst Nene Ninčevića, pjesmu su uglazbili Miro Buljan i Boris Đurđević, a riječ je o provjerenoj ekipi i autorima koji su do sada radili na svim Frankinim hitovima.


"Oduvijek mi je bio san otići na Eurosong. Evo, već sam u Opatiji, jako sam zadovoljna pjesmom i nastupom na probama, a i atmosfera ovdje je super", rekla nam je Franka u telefonskom razgovoru. "Ove godine, hvala Bogu, nisam bolesna i nadam se da me ništa neće uhvatiti do subote", dodala je mlada pjevačica čiji je nastup na prošlogodišnjoj Dori omela gripa.


Franka će u pratnji dvojice plesača prirediti atraktivan nastup

Osim za interpretaciju pjesme, Franka će se morati pobrinuti i za zahtjevan scenski nastup koji je osmislio njezin tim na čelu s koreografkinjom Ivonom Perkov. "Vjerujte mi da ćete se jako, jako iznenaditi jer je scenski nastup stvarno mrak", dodala je Franka koja je ipak ostala tajnovita u vezi s detaljima.

"Cijeli je tim puno razgovarao o tome i na kraju smo se odlučili za jednu, pomalo akrobatsku figuru. U prvi tren sam bila toliko oduševljena idejom da nisam ni pomislila kako ću ja to sve trebati raditi", rekla je Franka kroz smijeh i dodala kako joj je nastup u "Plesu sa zvijezdama" odlično koristio kao priprema.

Kostime je i ovoga puta radio provjereni dizajnerski dvojac ELFS. "Ove im godine nisam dopustila njihove ideje nego sam rekla što želim. Stvarno je sve genijalno ispalo, još jedino tako treba ispasti u subotu. Ekstra sam zadovoljna", dodala je Franka.




Mlada Labinjanka je favoritkinja prošlogodišnjeg pobjednika Eurosonga


Prošlogodišnji je pobjednik Eurosonga Alexander Rybak u nedavnom posjetu Sloveniji jednom hrvatskom voditelju rekao kako mu je upravo Franka favorit ovogodišnje Dore.

"Nisam mogla vjerovati kad sam to čula. Vozila sam se autom iz Zagreba i slušala njegov CD kad me nazvao moj menadžer Siniša i rekao mi kako je Alexandar izjavio da sam mu ja favorit", ispričala je mlada Labinjanka anegdotu vezanu uz Norvežanina. "Bio je to ogroman šok, pozitivni naravno, i dao mi dodatan poriv da se još više trudim", dodala je Franka.

Osim Alexandrov, Franka je i favorit naših čitatelja zbog kojih je u Indexovoj anketi, u kojoj je dosad glasalo gotovo 4.000 posjetitelja, vodeća sa 22,65 posto glasova. Druge su Feminnemke sa 17,87 posto glasova. "To mi je jako drago čuti, ali s druge strane, sve to favoriziranje je i veliki teret. Ljudi imaju velika očekivanja, a s obzirom na to da svatko ima svoje subjektivno mišljenje, ne mogu svi uvijek biti sretni. Ipak se nadam da ćemo se ljudima svidjeti i pjesma i nastup i ja", zaključila je Franka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.