FOTO Skupi auti, silikoni i kič: Srpski bogataši s Instagrama najjači su dosad

Foto: Instagram

SVE ZEMLJE ovog svijeta imaju svoje bogate klince (i nešto starije bogataše) na Instagramu. U Hrvatskoj oni više-manje svoje profile drže zaključanima, no u Srbiji je situacija potpuno drugačija. U našem susjedstvu mnogo je važnije pokazati da se ima, a među pripadnicima srpskog creme de la creme je obitelj Karić.

Kako piše Blic, oni su veoma aktivni na Instagramu, a njihove objavu prilično zabavljaju Srbe.

Najveća zvijezda Instagrama je Bogoljub Karić, za kojim je jučer obustavljena međunarodna tjeralica zbog gospodarskog kriminala. Karić na Instagramu ima 2000 pratitelja, a objave koje s njima dijeli u duhu su bogataša iz dijaspore - puni domoljublja, tradicije i kiča.

Tako sa svojim fanovima dijeli recepte svoje bake, ali i hvali Novaka Đokovića za sve što je napravio za Srbiju.

Tu su i ljubavne pjesme koje pjeva sa ženom.

Njegova žena Milanka nije nimalo zaljubljena u te društvene mreže, naprotiv. Sa svojih 200 pratitelja nije mnogo podijelila, a najveći hit je fotka članka o njenom mužu.

No zato su tu zgodne snahe dinastije koje uveseljavaju naciju. Jedna od njih je Tamara Karić kojoj srpski mediji tepaju da je seksi snaha. Razloge ne treba previše obrazlagati. Na Instagramu je prati 70.000 ljudi.

Njen muž Simon, inače Bogoljubov nećak koji si je ispred prezimena Karić dodao plemićko "de", na Instagramu pak ne skriva da je lud za njom, a njega na Instagramu prati 20.000 ljudi manje nego nju.

Tu je i drugi nećak Jugoslav, kojeg prati tek 6200 ljudi, a oni najčešće dobiju fotku nove sportske jurilice iz voznog parka Karićevih.

Da obitelj živi u raskoši svjedoči profil njegove supruge Elene, inače bivše supruge nogometaša Predraga Mijatovića i nedavne akterice "lezbijske afere" koja je zabavljala Srbiju. Nju prati 43.000 obožavatelja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.