FOTO Ovako izgleda dvorac u kojem živi Dragana Mirković

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Za manje od mjesec dana folk zvijezda Dragana Mirković nastupat će u rasprodanoj zagrebačkoj Areni. Novac od koncerta donirat će u humanitarne svrhe. 

"Odlučila sam pomoći dječjem domu u Zagrebu. Nadam se da ćete snimiti samo da im vidim osmijeh, samo bih to željela. Bit će mi zadovoljstvo, odnosno ne zadovoljstvo, nego ispunit će mi doslovce srce to što znam da će djeca dobiti nešto što žele i da ću ih malo usrećiti jer ja sam jako, jako, osjetljiva na djecu", rekla je Dragana. Riječ je o iznosu u visini od 20.000 eura.

Dragana je već nastupala u Beogradu, a ti su koncerti u sklopu njezine turneje povodom jubilarnih 40 godina karijere. 

Živi u dvorcu

Dragana doslovno živi u velebnom dvorcu od 50 milijuna eura. Pjevačica je sada pokazala kako izgleda unutrašnjost njezina doma, odnosno njezine najdraže prostorije.

Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom za srpske medije istaknula da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

"Ne znam točno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom katu, u dijelu zamka u kojem planiramo živjeti, nalazi se velika balska dvorana. Dio prvog kata želimo pretvoriti u muzej i otvoriti ga za posjetitelje i školske izlete, ali ne namjeravamo naplaćivati ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahtijeva vrijeme, za što će biti zaduženi pravi umjetnici", izjavila je svojevremeno.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.