FOTO Dalićeva najveća podrška: Supruga Davorka snimljena ispred hotela u Dohi

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JOŠ SVEGA nekoliko sati dijeli nas od odlučujuće utakmice na kojoj će se hrvatski reprezentativci boriti s Marokom za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na posljednjoj utakmici prvenstva Vatrene će s tribina bodriti njihove supruge i djevojke, a među njima je i Davorka Dalić.

Snimljena ispred hotela

Supruga izbornika Zlatka Dalića snimljena je ispred hotela Hilton Doha gdje je smještena hrvatska reprezentacija. Odjevena je u crvenu majicu i plave traperice te je s osmijehom na licu pozirala fotografima. 

Davorka nije bila na tribinama od početka Svjetskog prvenstva. Došla je kada je hrvatska reprezentacija igrala protiv Argentine. Društvo joj je pravio sin. Tada se ogrnula hrvatskom zastavom.

Davorka i Zlatko u braku su 30 godina

Davorka je, kao i Zlatko, rođena u Livnu. Zaljubili su se još u srednjoj školi te su u braku već 30 godina. Vjenčali su se 1992. godine. U braku su dobili dvojicu sinova - Tonija i Brunu. Diplomirana ekonomistica Davorka je zbog Zlatka napustila karijeru i posvetila se obitelji. 

Crnokosa Livanjka ne nameće se u medijima i nije aktivna na društvenim mrežama. Povremeno prati supruga na javnim događajima, ali je posvećena obitelji i kućanstvu. Završila je studij ekonomije, ali koliko je poznato ne radi u struci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.