Farma: Ivana zbunjena oko Bubija, Petra pada u depresiju

SONJA KOVAČ i Ivana Paris su se za vrijeme plijevljenja vrta prisjetile Ivaninog odnosa s Dinom. Sonja je rekla Ivani kako je primijetila da se Dino u zadnje vrijeme drugačije ponaša u Ivaninoj blizini. Ivana je, pak, sva zbunjena oko njihovog odnosa pa je Sonji samo dobacila:

"Je li si mu vidjela izraz lica, kakav mu je bio? Kao da se boji da ja tebi kažem nešto ili ti meni, možda čak više ti meni. Možda sam ja naivna pa imam jedno mišljenje, a to uopće tako nije. Ja znam samo što je on meni rekao", pitala je Ivana Sonju što je ovu toliko zbunilo da "od silnih šifri više ne zna što joj je željela reći".

"Osjećam se kao Pale sam na svijetu, majke mi"

Nakon što je Simona Gotovac uvjerila sve farmere kako je ona najbolja peračica rublja te kako Petrin veš smrdi pa se ponudila za pomoć, Petra umorna od farme svoje stanje je komentirala riječima: "Osjećam se kao Pale sam na svijetu, majke mi". Petra se zbog svega što se na farmi događalo tijekom zadnjih mjeseci osjeća odbačenom i depresivnom. Smatra da je farmeri ignoriraju, da sve više nema smisla te jedva čeka povratak u stvarni život.

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.