Skandal se nastavlja: Evo što je o pjesmi koju šaljemo na Eurosong rekao Siniša Kovačić

Foto: FAH

NAKON što je zbog pjesme "Lighthouse" s kojom će na Eurosongu nastupiti Nina Kraljić nastao pravi skandal, jer je Hrvatsko društvo skladatelja nezadovoljno činjenicom da su pjesmu napisali stranci, oglasio se i v.d. ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić.

"Kao vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije i sam sam upozoravao da mi je žao što za pjesmu s kojom će hrvatska predstavnica Nina Kraljić nastupiti na ovogodišnjemu natjecanju za pjesmu Eurovizije nisu odabrani domaći autori", rekao je za Story.

Dodao je da vjeruje da će novo programsko vodstvo HRT-a u budućnosti drukčije ustrojiti način odabira pjesme za Eurosong.

"No, u ovomu je trenutku bitno reći da smo uz našu Ninu Kraljić. Riječ je o talentiranoj, mladoj glazbenici i sjajnoj pjesmi te joj upućujemo podršku i želimo uspjeh na ovogodišnjemu Eurosongu. Koliko čujem, u prilog dobrim prognozama za pjesmu Lighthouse govori i to da je u manje od tjedan dana na kanalu YouTube pjesma preslušana više od milijun puta, a hrvatske kladionice predviđaju joj plasman na visoko treće mjesto. Nini Kraljić želim puno sreće i uspjeha", istaknuo je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.