Eva Longoria u ležernom izdanju s društvom nakon Šibenika obišla i slapove Krke

JUTROS su lijepa glumica Eva Longoria i njen suprug Tony Parker s društvom, u kojem se nalaze i glumci Amaury Nolasco te Jennifer Morrison, nakratko napustili unajmljenu jahtu "Ladyship" kako bi u pratnji turističkog vodiča razgledali ljepote Šibenika.

Vesela holivudska ekipa nije se zamarala stajlingom i šminkanjem, već su se kao pravi turisti u razgledavanje grada uputili u ležernom ljetnom izdanju. Između ostalog su obišli i šibensku katedralu Svetog Jakova.

Da Longoria i njeno društvo uistinu žele upoznati ljepote Hrvatske, svjedoči činjenica da su se nakon razgledavanja Šibenika malo odmorili, presvukli i krenuli dalje - do Nacionalnog parka Krka. U Skradinu su razgledali štandove, a potom su hladeći se sladoledima prošetali uz slapove Krke.

Prvo odmor pa tek onda posao

Podsjetimo, Longoria i njen suprug u Hrvatsku su stigli nekoliko dana ranije nego što je bilo najavljeno, kako se njihov dolazak ne bi sveo samo na posao. Prvi put na hrvatskom tlu viđeni su u petak navečer u Malom Lošinju. Nakon toga par je s prijateljima uživao u ljepotama Zadra i Kornata, a u Šibenik su stigli jučer.

Zvijezda "Kućanica" u Hrvatsku je, osim na odmor, stigla i kao potpora svome suprugu, košarkašu San Antonio Spursa, koji će 9. srpnja u vodičkom klubu Hacienda s hip-hop DJ-em Cut Killerom izvesti svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.