E.T. ima novu pjevačicu, nastupala je i na Dori

Foto: Instagram

Meri Andraković nova je pjevačica grupe E.T. 23-godišnja Slavonka, koju publika pamti po nastupu na Dori, gdje je pjevala skladbu Borisa Đurđevića Bye, Bye Blonde, šesta je po redu pjevačica grupe osnovane 1987. godine, trinaest godina prije njezinog rođenja.

"Ja sam kao Flash uletila u Flashback turneju, jako neočekivano, predivno iskustvo, velika odgovornost jer sam ipak te pjesme slušala s 3,4 godine, otkad sam bebač bila'', rekla je Andraković za IN Magazin uoči Flashback turneje, na kojoj su snage udružili bendovi E.T., Karma i Colonia, a u sklopu koje su nedavno nastupili na koncertu u Zagrebu.

E.T. ima novu pjevačicu, Meri Andraković

Jedna od najpopularniji domaćih dance grupa devedesetih E.T. ima novu pjevačicu i uskoro će objaviti nove pjesme. U pitanju je mlada akademska glumica iz Osijeka i bit će to šesta pjevačica ove legendarne grupe. 💃

Posted by IN MAGAZIN on Tuesday, October 17, 2023

Andraković, koja će u grupi naslijediti Vannu, Andreu Čubrić, Lanu Klingor, Katarinu Rautek i Saru Elenu Menkovsku, pjevati je počela još kao djevojčica. Proslavila se 2015. godine ulaskom u finale RTL-ovog showa Zvjezdice, nastupala je na brojnim festivalima, ali i u HNK-u Osijek u predstavi Moje pjesme, moji snovi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.