Enrique kao dijete živio u Beogradu, a sada bi upoznavao Beograđanke

ŠPANJOLSKI pjevač Enrique Iglesias sinoć je zaključio svoju veliku svjetsku turneju nastupom u beogradskoj Areni. No, to nije sve. Ovaj latino zavodnik je, neposredno nakon slijetanja na srpsko tlo, izjavio kako je kao dijete živio u Beogradu.

"Živio sam godinu dana u Beogradu, ali bio sam mali i ne sjećam se ničega" rekao je Enrique, a srpski Press prenosi da je pjevač u glavnom gradu Srbije živio kao šestogodišnjak s majkom, španjolskom novinarkom filipinskog porijekla Isabel Preysler. Naime, Isabel je nakon sedmogodišnjeg braka s također poznatim pjevačem Julijom Iglesiasom provela nekoliko burnih godina tijekom kojih je izvještavala iz različitih dijelova svijeta.

Vječna zaručnica Ana Kurnjikova

Sada kada je odrastao želi nadoknaditi to što se ne sjeća tog perioda svojeg života, posebno zbog toga što su mu Beograđanke upale u oko. Valjda to neće izazvati ljubomoru kod njegove drage, tenisačice Anne Kurnjikove, koja je na kraju slavna postala više zbog svojeg izgleda, a manje zbog tenisa.

Enrique je na turneji promovirao nedavno objavljeni album najvećih hitova. A pored zavodničkog izgleda i vatrenog temperamenta, pjevač iza sebe ima preko 40 milijuna prodanih albuma i dva osvojena Grammya.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.