Enis Bešlagić: Mačo galebovima nije problem obući se u Severinu i pjevati Štiklu!

JUTROS je splitski HNK ugostio audiciju Supertalenta, reality showa koji u Velikoj Britaniji broji statistike visoke popularnosti, a koji se od jeseni kreće prikazivati na ekranima Nove TV. Voditelji showa već su poznati, svi redom zvučnih imena, splitska audicija, koja je ujedno i prva u nizu, Nini Badrić, Enisu Bešlagiću i Dubravku Merliću ponudila je pregršt neobičnih kandidata koji se za slavu bore bespoštedno i sa svim raspoloživim sredstvima.

A kako je uloga žirija u kojemu su Dubravko Merlić, Nina Badrić i Enis Bešlagić ne samo bodriti, već i procjenjivati talent kandidata, njihova su očekivanja s obzirom da borave u gradu pjevača, umjetnika i prelijepih žena bila opravdano velika.

Trbušne plesačice iz osnovne škole oduševile okupljene

Također, ocjenjivačka trojka bila je suglasna u tome da im je bilo teško izabrati, i izrazila žaljenje kandidatima koji audiciju nisu prošli. Evo nekih koje su odabrali: najmlađe natjecateljice, petogodišnja i sedmogodišnja trbušne  pod budnim okom roditelja svojom su hrabrošću i izvedbom oduševile kako žiri tako i publiku koja ih je ispratila gromoglasnim ovacijama.

Sva tri glasa za prolaz dobio je i šesnaestogodišnji Marko koji je sasvim slučajno otkrio izvanredan talent za imitiranje konja ali i motorne pile, a kako to točno zvuči i izgleda gledatelji će imati priliku vidjeti na jesen. Međutim, iskustva s audicije koja je probila led podijelili s nama ocjenjivački sud.

Nina Badrić naučila nešto što dosad nije znala

Enisa Bešlagića oduševili su komičari. "Očito u Splitu imam konkurenciju! Strah me najezde svih ovih Splićana koji imaju neobičan smisao za humor. Mačo galebovima nije problem preobući se u Severinu i zapjevati Štiklu", rekao je. Zadovoljstvo nije krila ni hrvatska estradna diva Nina Badrić. "Prvi put se susrećem s nekim talentima za koje doslovno nisam znala da postoje. Ovo je izvanredno iskustvo i za mene", priča Nina koja se u ovakvom televizijskom formatu još uvijek nije okušala.

Merlića oduševili klinci

Zadovoljan je bio i televizijski mag Dubravko Merlić, koji dozu strogoće koju su svi očekivali na prvoj audiciji nije pokazao. Njemu su za oko zapeli klinci: "Posebno sam oduševljen hrabrošću mlađih kandidata koji su bili vrlo uzbuđeni što uopće imaju priliku stati na pravu pozornicu i izaći pred publiku. To je hrabrost koju treba nagraditi", kaže Merlić.



Supertalent je show koji je Hrvatima približila britanska pjevačka senzacija Susan Boyle, koja je svoj dio medijskog kolača dobila i na našim prostorima. Neugledna seljanka s glasom operne dive zadivila je svijet, a u rodnoj Velikoj Britaniji dosegla popularnost neslućenih razmjera. Njoj možemo zahvaliti i slučajan pogled na guzu Fani Stipković, koju su Sunovi paparazzi fotkali dok je čekala u redu na intervju sa zvijezdom neugledne vanjštine, a hoće li Hrvati dobiti svoju Susan saznat ćemo uskoro. Ako je suditi prema najavama, mogla bi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.