Elon Musk navodno je mislio da je Grimes simulacija koju je stvorio u svojoj glavi

Foto: Profimedia

NAJBOGATIJI čovjek na svijetu Elon Musk navodno je mislio da njegova bivša djevojka Grimes nije stvarna, već da je simulacija nastala u njegovoj glavi.

Tako barem tvrdi Devin Gordon, novinar i pisac koji je razgovarao s BBC-jem za novi dokumentarni serijal The Elon Musk Show, koji govori o životu najbogatijeg čovjeka na svijetu. Gordon je rekao da je izvršni direktor SpaceX-a i Tesle vjerovao da je pjevačica Grimes njegova "savršena suputnica", ali i da nije stvarna.

"Grimes mi je više puta pričala o tome. To zvuči pomalo ludo, čak i jezivo, no ona se slaže s njim. Rekla je da se osjeća kao ta simulacija koja je stvorena za njega. Njeni interesi su isti kao njegovi, a njezina je glazba vrlo tehnološki orijentirana. Oboje su se na sličan način šalili o zastrašujućem potencijalnom utjecaju umjetne inteligencije na budućnost čovječanstva", rekao je Gordon.

U vezi su bili tri godine

Musk i Grimes bili su u vezi od 2018. do rujna prošle godine, a imaju dvoje djece, dvogodišnjeg XÆ A-12 i 10-mjesečnog Exa Darka. Musk je ranije bio u braku s glumicom Talulom Riley, s kojom se oženio dva puta. 

Prvi put su se vjenčali 2010. godine, ali su se razveli 2012. godine. Pomirili su se godinu dana kasnije, ponovno se vjenčali 2013. godine te se opet razveli 2016. godine. Kratko se viđao i s Amber Heard.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.