Elon Musk izbrisao Instagram nakon bizarne drame s repericom

Foto: Instagram/Guliver Image/Getty Images

ELON MUSK obrisao je svoj Instagram na kojem su ga pratili milijun ljudi nakon drame s repericom Azealiom Banks.

Ako niste popratili najbizarniju dramu showbiz svijeta posljednjih dana, evo da vas ukratko uputimo u bizaran tijek događanja:

Sve je počelo prije dva tjedna kad je Banks stigla u Muskovu vilu u Los Angelesu gdje je trebala surađivati s njegovom djevojkom, glazbenicom Grimes. Grimes se nije mogla naći s njom isti dan pa je par zamolio repericu da ih pričeka u Muskovoj vili u Los Angelesu i bude tamo dok oni ne dođu.

Međutim, stvari su se nekako uspjele zakomplicirati pa je reperica počela objavljivati screenshotove prepiske s Muskovom djevojkom u kojima je otkrila mnoge povjerljive informacije o milijarderu, kao i o njegovim poslovnim potezima. U porukama je, između ostalog, pisalo da je Musk drogiran tvitao da se "Tesla povlači s burze" i da su "sredstva za to osigurana", te da se uspaničio kad je shvatio što je napravio i "s repom među nogama iskamčivao lovu iz investitora".

U porukama stoji i da je Musk odlučio dioničarima ponuditi 420 dolara po dionici jer je "opsjednut marihuanom".

Muska je to uvalilo u probleme s investitorima i poslovnim partnerima pa je preko svojih odvjetnika poručio da "nikad nije upoznao Banks niti komunicirao s njom". Međutim, nešto kasnije priznao je da su se sreli u njegovoj vili, ali "na samo 30 sekundi".

No, drama se nastavila dalje. Banks je nakon toga preko Instagrama poručila Musku da "je nazove i vrati joj mobitel", koji su joj navodno otuđili njegovi odvjetnici. Tad ga je i označila na Instagramu, a američki mediji sad nagađaju da je Musk upravo nakon toga obrisao svoj Instagram.

Reperica tvrdi i da su je Muskovi odvjetnici ucijenili i zaprijetili joj zatvorom ako im ne preda svoj mobitel. Oni su to sve zanijekali.

Tko tu pije, a tko plaća, teško je procijeniti, no u svakom slučaju ova drama srednjoškolskog tipa mogla bi Muska uvaliti u ozbiljne poslovne, ali i pravne probleme, jer je trenutno pod istragom Američke komisije za reguliranje i trgovinu vrijednosnim papirima, a tuže ga i privatni investitori.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.