Ella Dvornik ne skida ruke s novog dečka Josipa Marića

ELLA DVORNIK rijetko se u javnosti pojavljuje sa svojim novim dečkom Josipom Marićem, no Indexov je izvor uhvatio zaljubljeni par u opuštenom razgovoru na Malešnici. Ella je bila u društvu svog dečka i njegova prijatelja koji se tijekom razgovora povremeno zagledao u TV ekran u kafiću kako bi vidio tijek utakmice Svjetskog prvenstva, Argentina - Njemačka.

Mlada starleta nije skidala ruke sa svog dragog s kojim je u vezi već nekoliko mjeseci, no javnosti je to otkrila prije nešto više od dva mjeseca, na Facebooku. Prijateljima je priznala da su ona i Josip zajedno mjesec dana, iako se poznaju već pet godina. Njeni su Facebook prijatelji  komentirali kako je bilo pitanje vremena kada će par prohodati. Ella je prije nekoliko dana bila na odmoru u Portugalu, s nekoliko svojih prijateljica, no nije poznato je li i dečko bio s njom.

Nakon prekida s Denisom Mehmedovskim s kojim je neko vrijeme i živjela, Ellu se povezivalo s nekoliko dečki, no nije govorila o potencijalnim vezama, sve do Josipa. S dugogodišnjim dečkom Denisom prekinula je na svoj rođendan, 23. prosinca prošle godine i od tada ponovo živi s majkom Danijelom. Demantirala je navode kako je za prekid kriva treća osoba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.