Ekskluzivne fotografije: Dolores Lambaša snimala editorijal za "Život u paklu"

DOLORES LAMBAŠA se čini ozbiljno prihvatila posla. Iako je za ovaj broj magazina Showbizz napravila odličan fotosession koji bi trebao najaviti specijalno izdanje magazina "Život u paklu", za sam specijal Dolores najavljuje šokantne fotografije. O čemu je riječ, Lambaša nam nije htjela otkriti, dakle, preostaje nam samo da sačekamo kolovoz i brzo zavirimo u specijalno izdanje kojim će nas ova lijepa i srčana glumica ne sumnjamo, iznenaditi. Od izdanja "Život u paklu" Dolores nema nikakvu namjeru zaraditi, odnosno sve čini besplatno jer, kako kaže, jedino želi prenijeti istinu.

Prisjetimo se, Dolores je konačno ovaj tjedan prestala ratovati sa hrvatskim medijima i odlučila otvoriti im dušu, odnosno napisati što ju je sve tištilo posljednjih godinu dana, kako se nosila sa medijskim pritiskom i što je sve u stanju učiniti da zaštiti bližnje. Osim o zajedničkim putovanjima, načinu života Dikoloresa, istini o upoznavanju inženjera Radeljaka i lijepe glumice, u specijalu ćemo imati prilike pročitati i mnoge privatne detalje i o samom Josipu Radeljaku - poput njegovog odnosa s bratom, zatim s pokojnim Akselom Petkovićem, a saznati ćemo konačno s čim se gospodin Radeljak bavi, što je radio 40 godina u inozemstvu te ćemo moći premijerno vidjeti i njegove fotografije s izraelskim predsjednikom Shimonom Persom, kao i Doloresine s Alainom Delonom i slično.

"Razbit ću svu mistifikaciju oko ove obitelji"

"Shvatila sam da je najveći medijski pritisak na nas kada ništa ne govorimo o sebi, mi jednostavno nemamo pravo na privatnost u ovoj zemlji, pa kad je tako razbit ću svu mistifikaciju oko ove obitelji koja se godinama spominje u krivom kontekstu i iznošenjem činjenica o njoj, uvjeriti ću ljude da se radi o potpuno normalnoj i zdravoj familiji", navodi Dolores.

Iako Dolores kaže da je Vlatka Pokos ne interesira i da ne želi govoriti o njoj, te da njeno štivo nije odgovor na Vlatkin "Životu u raju", Dolores će je ipak morati spomenuti kako bi pojasnila ljudima "kojim načinima i kako to Josipova bivša žena već četiri godine obmanjuje javnost, izokreće činjenice o odnosima u obitelji i sva počinjena zla u kući Radeljakovih vješto skriva iza sumanutih laži".

"Jedino što želim napraviti jest spriječiti Vlatku da stalno izvlači Josipovo dijete i izruguje se i njemu i nama i pravosuđu preko malih ekrana, i to dijete koje je do te mjere maltretirala da je zbog svog silovitog ponašanja bila izbačena iz kuće i prijavljena socijalnoj skrbi. Svaki put kad je Lana vidi na TV-u kako lažno plače za njom, doživi ponovno traumu i gleda je kao neko čudovište jer joj nije jasno zašto žena koja ju je psihički i fizički urušavala stalno i godinama već laže da je voli. Postalo nam je nesnošljivo živjeti u ovoj zemlji jer je dijete u pred pubertetskom dobu i nitko ne misli da ide u školu, gdje je izvrgnuto poruzi vršnjaka", pojašnjava Dolores.

"Odluka da u javnosti prepričam Lanine riječi jest jedna od najtežih u mom životu"

"Ljudi i mene prozivaju jer joj i ja ovim istupima štetim, ali ako ću svojim glasom izazvati pravosuđe da konačno reagira, rekla bih da joj činim samo dobro, težeći pravilnom rješenju ove dugogodišnje muke. Najgore je što nitko ne proziva Vlatku koja godinama besramno eksploatira na Lani i stavlja joj najteže kažnjive i najružnije riječi u usta u svom uratku te i nakon toga slobodno i nekažnjeno manipulira javnošću. Ne razumijem kako joj, nakon tragedije u kojoj je Lana izgubila majku, još i ona beskrupulozno zagorčava život. Da je imalo voli, ne bi ovo radila. Toj ženi je važnije da o njoj misle lijepo i da se vidljivo ljubomorno osveti Josipu nego život i sudbina djeteta uz kojeg je provela pet godina", navodi Lambaša. 

"Ogorčena sam i unatoč Josipovoj molbi da se zaustavim, neću se pokolebati. Moje namjere su duboko iskrene jer želim da Lana živi normalno i zaštićeno u ovoj zemlji, odnosno, da živi kao i sva druga djeca. Odluka da u javnosti prepričam Lanine riječi jest jedna od najtežih u mom životu i istina je da tim činom iskazujem teški očaj i nemoć. Ali moralna dužnost mi je izgovoriti i objasniti istinu i ponavljati je dokle god hrvatsko pravosuđe ne reagira. Izjela bih sebe da ne napravim sve što je u mojoj moći", dodala je lijepa glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.