Ekaterina Ivanova sudjelovala je u orgijama s dvije prostitutke i starijim bogatašem

BIVŠA djevojka Ronnieja Wooda, Ekaterina Ivanova, koja je trenutno u britanskom Celebrity Big Brotheru, navodno je imala grupni seks sa dvije prostitutke i starijim gospodinom.

Jedna sudionica orgije, Ellie Hughes, ispričala je kako je Ivanova pristala na seks s njom i još jednom djevojkom, imenom Kylie koja je radila kao hostesa u "Churchill's Gentleman's Club" u Mayfairu te 60-godišnjim tajkunom. Ekaterina se proslavila nakon što je Ronnie Wood ostavio svoju ženu zbog nje, no navodno je u orgiji sudjelovala nekoliko mjeseci prije veze s gitaristom Rolling Stonesa. 

Ruskinja nije dobila nikakve novce za sudjelovanje u grupnjakui, tvrdi Ellie, ali su druge dvije djevojke dobile po 500 funti. "Ekaterina i Kylie su se zabavljale s vrlo elegantnim gospodinom u 60-im godinama koji je naručivao rijeke šampanjca u klubu. Pridružila sam im se i uskoro smo sve pristale otići u hotel na zabavu", ispričala je Ellie za The Sun. "Kyle i ja smo znale da ćemo biti plaćene za seks, ali je 'Stasia' kako smo zvale Ekaterinu, odlučila pristati samo zbog zabave. Tip je bio bolesno bogat", rekla je sudionica orgije i opisala bivšu Ronnijevu djevojku kao curu bez inhibicija "koja očito ima velik libido".

Ekaterina očito voli i starije muškarce, jer je samo nekoliko mjeseci kasnije u istom klubu upoznala gitarista Rolling Stonesa s kojim je započela vruću aferu. Ellie kaže da je orgija trajala oko 45 minuta te da je Stasia "očito uživala".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.