E to je već vijest: Medijski mogul ljubi bivšu Mick Jaggera

Foto: Splash

STAROM zavodniku godine izgleda ne mogu ništa, već je sada bacio oko na 25 godina mlađu. 84-godišnji Rupert Murdock razveo se prije dvije godine, a britanski mediji sada pišu kako je u vezi s 59-godišnjom Jerry Hall. Moćni biznismen i medijski mogul sada ljubi bivšu manekenku i ljubav rock zvijezde Mick Jaggera iz Rolling Stonesa s kojim ima čak četvero djece.

Rupert i Jerry viđeni su zajedno u Kaliforniji, ali i u New Yorku gdje su gledali hit mjuzikl "Hamilton" na Broadwayju. "Sve je još svježe, no uživaju zajedno. Jako mu je draga, nema nikakve sumnje da su njih dvoje sada par'", otkrio je izvor blizak obitelji, a navodno će se i službeno pojaviti zajedno kao par na finalnoj utakmici svjetskog prvenstva u ragbiju sljedećeg tjedna, piše Daily Mail.

Medijski mogul je prije Jerry bio u braku s Wendi Deng, no rastali su se kada je procurila informacija kako ga je 46-godišnja supruga varala s britanskim premijerom Tonyjem Blairom. Iza njega su uz Wendi, još dva propala braka pa se mnogi pitaju i hoće li Murdock kleknuti i četvrti put.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.