Dolores Lambaša otpjevala svoje: Gledatelji više neće "pasti oči" na glumici

KAO I u svakoj emisiji do sada i u četvrtoj epizodi showa "Zvijezde pjevaju" domaće wannabe zvijezde i njihovi mentori prezentirali su nam svoje pokušaje pjevanja. Na nekima se maleni pomak mogao uočiti, dok su drugi nazadovali s obzirom na prijašnje emisije. Stručni žiri koji iz emisije u emisiju pokušava biti što stručniji i ovaj put je kao iz rukava bacao termine koje vjerojatno niti sami ne razumiju.

Barbara Kolar kao konobarica s Oktoberfesta

Kada sjednu za "okrugli" stol oni kao da zaborave da je ovo emisija kojoj je cilj zabaviti gledatelje, a ne od "zvijezda" napraviti profesionalce, ali i oni nekako moraju zaraditi za kruh. Iz showa je (napokon) ispala Dolores Lambaša i njezin mentor Guliano. "Žao mi je što nismo pred gledateljima pokazali da znamo pjevati i ostale žanrove, ali eto", potrudila se Dolores reći "koju pametnu i suvislu" nakon što joj je Duško priopćio da upravo ona napušta show. Najdraža pjesma našeg skijaša Ivice Kostelića "Johnny Be Good" očito nije bila sretna za Dolores.

Nakon što je otpjevala "Mramor, kamen i željezo" Katja Kušec se našalila kako je tu pjesmu posvetila gastarbajterima. "Ovo je za sve bauštelce u zapadnoj Europi", tim je riječima Katja pokušala užicati koji dodatni bod, što joj je očito i uspjelo. Osim što su gledatelje zabavljali novopečeni pjevači, Barbara Kolar dala je svoj značajan doprinos večerašnjoj zabavi. Da joj oblačenje, odnosno odabir haljina baš i ne ide pokazala je u showu "Ples sa zvijezdama" u kojemu nas je "počastila" dekolteima ala Vlatka Pokos.

Očito su je "špotali" ovi odozgo te je Barbara u ovom showu okrenula ploču. Naime, u večerašnjoj emisiji "zablistala" je kao nekakva konobarica s Oktoberfesta. Kako se iz emisije u emisije broj kandidata smanjuje, sljedeće subote očekuje nas samo pet parova koji će se natjecati za opstanak među odabranima.    

S.C.
Foto: HTV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.