Dolores Lambaša i Leo najavili vrući spot: Srčani bolesnici ga neće smjeti gledati!

"KAD KRENEMO raditi na spotu, mislim da će to biti jako, jako interesantno, i baš kao što je Leo malo prije rekao da mu je žao što srčani bolesnici neće smjeti gledati spot", najavila je seksi spot Dolores Lambaša u Glazbenom showu Dalibora Petka prilikom predstavljanja dueta "Ne smijem te voljeti" kojeg je snimila s Amirom Kazićem Leom.

Glumica kaže i kako se odlično osjeća kao muza, kako se pjesma koju su snimili ona i Leo sviđa njenom dragom Josipu Radeljaku te kako je ova poslovna suradnja i početak jednog divnog prijateljstva. Odgovarajući na blic pitalice nije se mogla odlučiti između klape i tamburice, Severinu bira radije od Jelene Rozge, u okršaju između starog ili mladog, na iznenađenje mnogih, bira - mlado, a na pitanje bikini ili toples sa vragolastim osmjehom na licu odgovara: "Može".

Plahte, svila, halteri, snažni zagrljaji i pokoji poljubac

Kako doznajemo, ideja za spot "Ne smijem te voljeti" je vrlo erotična. Dolores je za Index najavljujući spot spomenula plahte, svilu, haltere, snažne zagrljaje i pokoji poljubac, ali ništa više od toga nam nije htjela otkriti te nam ostaje samo čekati da vidimo što nam je pripremila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.