Dok se Hauser snima sa zgodnom plavušom, seksi Lola našla novog glazbenika

Foto: Instagram

DOK SE svi pitaju tko je plavokosa ljepotica s kojom Stjepan Hauser objavljuje sve više snimki, može se primijetiti da je s njegovog profila u posljednje vrijeme izostala Lola Astanova, seksi pijanistica iz Uzbekistana. 

Posljednji video s nekad nerazdvojnom Lolom objavio je još u svibnju, a čini se da ni lijepa Lola nije gubila vrijeme. Ni na njenom profilu više ne nalazimo svirke s Hauserom, no sudeći po njenoj najavi pronašla mu je dostojnu zamjenu. 

>>>Novi par? Fani Stipković ne odvaja se od poznatog hrvatskog glazbenika<<<

Na Instagramu je objavila fotku sa slavnim španjolskim kantautorom Alejandrom Sanzom i najavila da s njim namjerava snimiti "nešto zaista posebno". 

"Jako sam uzbuđena što ćemo Alejandro i ja snimiti nešto zaista posebno. Inspiriraš i podižeš sve oko sebe ne samo svojom strastvenom glazbom, već i svojim velikodušnim duhom i srcem. Ne mogu dočekati da ovu suradnju podijelim sa svima vama", napisala je Lola. 

Lola se inače ovih dana zabavlja u Monte Carlu gdje nije zaboravila ni na svoje pratitelje koje je počastila jednom obučenom, ali jako seksi fotkom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.