Dobra vijest za fanove: Beyonce stigla u Zagreb, još karata pušteno u prodaju!

BEYONCE je stigla u Zagreb! Diva je, suprotno najavama da će doći još jučer, u Zagreb stigla danas u prijepodnevnim satima. Prva svjetska zvijezda koja je rasprodala zagrebačku Arenu u Zagreb je stigla u pratnji roditelja, dok su članovi njezine ekipe sletjeli još u petak, i otada užurbano dovršavaju pripreme za koncert. Beyonce bi u Areni trebala odraditi generalnu probu, a sretna vijest za obožavatelje koji su ostali kratkih rukava stigla je od organizatora koncerta, Lupa promocije - karata za koncert još uvijek ima! Danas je u prodaju pušteno još 240 karata za koncert glazbene princeze, a hoće li cijena od 900, 400 i 300 kuna, koliko ulaznice danas stoje, ovisno o poziciji, isplatiti doživljaj, javit ćemo vam večeras.

S obzirom da Beyonce nije kao većina zvijezda koje imaju bizarne zahtjeve prilikom posjeta nekoj zemlji, organizatori su već izrazili svoje zadovoljstvo i otkrili kako je glazbena diva zapravo jedna normalna žena. "Beyonce želi da sve bude potpuno bijelo i stilski usklađeno. Bijeli tepih, zidovi, svijećnjaci, bijeli kauč, fotelja i sve ostalo", otkrili su nam organizatori iz agencije Lupa Promotion.

Bez hrane i pića, smiju mali fotoaparati



Što se tiče pozornice, ona bi trebala biti u obliku modne piste, jako bogata detaljima. "Uz Beyonce dolazi nekoliko desetaka šlepera i isto toliko tona opreme kojom će upotpuniti cjelokupni doživljaj". Turneja koja počinje sutra u Areni Zagreb završava 31. svibnja u Belfastu, a posjetit će ukupno 22 grada. "I Am...Sasha Fierce" je njezin treći studijski album kojeg je u rujnu izbacila Columbia Records. U samo nekoliko mjeseci album se prodao u više od 900 tisuća primjeraka i tako zasjeo među 200 najslušanijih albuma prema Billboardovoj ljestvici.

Za kraj, nudimo nekoliko korisnih savjeta za sve koji će se danas uputiti na koncert: promet će biti posebno reguliran od autoputa do Arene pa se mole svi koji dolaze privatnim vozilima da koriste okolne prilazne ceste. U Arenu nije dozvoljeno unošenje hrane ili pića ali moguće je unijeti male fotoaparate.  Predviđeno trajanje koncerta je dva sata, a za ulaz publike otvoreni su svi glavni ulazi (A, B, C i D).

V.V.
Foto: JPL, Marko Mišćević/Cropix
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.