DJ Fresh Jay otvara niz Liveinthemix.tv Summer Tour partyja u primoštenskoj Aurori

PRVI u nizu partyja Liveinthemix.tv powered by Index.hr započinje 23. srpnja u primoštenskoj Aurori nastupom DJ Fresh Jaya ,inače jednog od člana grupe Playone, koju čini s Darkom Juranovićem D`Knockom.

DJ Fresh Jay je svojevremeno bio 4. DJ u svijetu na legendarnom DMC natjecanju i zajedno je s D`Knockom vlasnik labela Urbani Zvuk i internet televizije Liveinthemix.tv. Warm up će odraditi rezident Urbanog Zvuka DJ N-Large te se u samoj večeri očekuje niz iznenađenja. Već sada je najavljen velik dolazak gostiju te se ove subote očekuje prepun klub i nezaboravna zabava.

Ovo je uvertira nadolazećih partyja Urbanog Zvuka i Indexa.hr u Izvršnoj Produkciji D`Knocka.Veliki spektakl se očekuje 31. srpnja na ATP-u u Umagu, kao i 13. kolovoza na Adria Open Air partyju na Grobniku u Rijeci. U međuvremenu PlayOne diljem Europe gostuju kraljici glazbe Barbari Tucker, s kojom rade i na njezinom albumu. Ovih dana posredstvom Blacksoula singl "Till The End Of Time", inače himna Indexovog Nightlifea, dobiva i europsku distribuciju. Kako izgleda na PlayOne partyjima, pogledajte u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.