Divna gesta virovitičkih policajaca: Pod rotirkama otpratili trudnicu u rađaonicu

Foto: Matej Košorog

Lijepa priča stiže iz Virovitičko-podravske županije. Mateja Košoroga, koji s obitelji živi u Miljevcima kraj Slatine, supruga Dorotea je probudila usred noći jer joj je pukao vodenjak i morala je hitno do virovitičke bolnice. Matej je automobilom, sa suprugom na suvozačkom sjedalu, žurio do bolnice kada ih je zaustavila policija. Tada su u noćnoj smjeni bili policajci Robert Čengija i Sandi Batrac. 

Dvojica virovitičkih policajaca pomogla su mladom ocu i njegovoj supruzi da što brže i sigurnije dođu do rodilišta. Vozili su s upaljenim rotirkama ispred automobila bračnog para.

Policajci su ih odmah odveli do bolnice

"Samo se zahvaljujem gospodi što su nam tako lijepo pomogli", kazao nam je Matej Košorog. Kad je objasnio policajcima koji su ga zaustavili što se događa, odmah su im odlučili pomoći.

"Rekao sam im: 'Dečki, znam da sam napravio prekršaj, ali ako mi možete pisati kaznu kod bolnice.' Pitali su me zašto tamo pa sam im objasnio. Odmah su vratili vozačku i prometnu i rekli: 'Idemo mi ispred tebe da što prije dođeš'", dodaje Matej. 

Porođaj je prošao u najboljem redu i par je novorođenog sina nazvao Teo. Već imaju dvoje djece, sina Bornu i kćer Saru. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.