David Morales otvara, a ELFS-i zatvaraju After Beach Festival u Papayi

DAVID MORALES ponovo dolazi u Hrvatsku za koju kaže da mu je "zemlja broj 1" kad su u pitanju europski nastupi te će otvoriti trodnevni After Beach Festival u novaljskom klubu Papaya. Legenda svjetske house scene u četvrtak će svojim prepoznatljivim zvukom zagrijati publiku na samom početku Festivala. Dan nakon njega, 30. srpnja, nastupa britanski duo The Shapeshifters, a posljednjeg dana Festivala publiku će zabavljati DJ- Dirty South, a istog će dana biti održana i modna revija dizajnerskog dvojca ELFS.

Osobno dogovorio nastup

“Radujem se svom prvom nastupu u klubu Papaya", rekao je David Morales uoči dolaska u Hrvatsku koji je od prijatelja čuo pozitivne komentare o novaljskom klubu. "Upravo su takvi komentari pobudili moju znatiželju pa sam prošlog ljeta nenajavljeno navratio na after beach party u PAPAYI te osobno s upravom kluba dogovorio svoj nastup. Veselim se svom prvom nastupu i obećavam odličan provod svim gostima", izjavio je slavni DJ.

Osvajač Grammyja za najboljeg remixera

Morales je svoju karijeru započeo radeći u poznatim njujorškim klubovima poput "Loft te Paradise Garage", a reputacija mu raste između kasnih 1970-tih i ranih 1980-tih do kada je nastupio u svim glavnim klubovima New Yorka. Tijekom 80-tih David se povlači u remixiranje i produkciju. New York"s Better Days i Brooklyn"s Ozone Bar bili su bitni momenti u karijeri remixiranja. Od tada počinje era suradnje sa svim glavnim pop zvijezdama - Mariah Carey, Madonna, Michael Jackson, U2, Janet Jackson, Tina Turner i Björk. Remixirajući Mariah Carey, Arethu Franklin i Jocelyn Brown. Slava mu raste i dostiže svoj vrhunac 1999. godine kada je Morales dobio Grammya za najboljeg remixera godine.

Pomažu talentirane producente

The Shape shiftersi proslavili su se hiton "Lola's Theme" 2003. Godine te je pjesma uz nametanje novih standarda dance sceni, dobila podršku i najzagriženijih pristalica housea. Dvojac kojeg čine DJ Max Reich i Simon Marlin svojom je uspješnicom proveo tjedne i tjedne na prvom mjestu UK liste. A onda je i kontinentalni dio Europe poželio da njihovi plesni podiji ožive u ritmu The Shapeshiftersa. Sve to prethodilo je tome da su postali najtraženiji klupski program/duo, a nakon ljetnih partyja i DJ-inga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o The Shapeshifters dance fenomenu. Danas, The Shapesshifters uvelike potpomažu nove talentirane producente, a Gramophonedzie su pravi dokaz njihovog velikog utjecaja na "dance sceni".

Prepoznatljiva produkcija

Dragan Roganović, umjetničkog imena Dirty South probio se u vrh najtraženijih DJ-a i producenata na svijetu. Njegov rad zapažaju velikani glazbene scene, a sam Pete Tong u najslušanijoj dance radijskoj emisiji na BBC Radio 1 uvrštava njegove uratke u same vrhove glazbenih ljestvica. Sa svojom prepoznatljivom produkcijom Dirty South osvaja prestižne nagrade Miami WMC, ARIA AWARD (Australian Recording Industry Association), te nominaciju Grammy za najbolji remix. Ovaj iznimno talentirani glazbenik uspostavlja suradnju s najvećim zvijezdama svjetske glazbene scene te remixira Depeche Mode, Mark Ronson, Roger Sanchez, Josh Wink, Tiësto, Chris Lake, Fedde Le Grande, Ferry Corsten and TV Rock.

Revija ljetnih haljinica


Uz prestižne glazbene događaje, Papaya će održati i modnu reviju renomiranih modnih genijalaca ELFS koji su ekskluzivno za ovu prigodu dizajnirali dio ljetne odjevne kolekcije Papaya Fashion by ELFS 2010. Modni dekor svakog PAPAYINOG ljetnog partyja i festivala krasit će ime ELFS kroz četiri atraktivna dizajna t-shirt-a i haljina. Postavljajući nove svjetske trendove u glazbi i modi, Papaya daje novu dimenziju destinaciji kao novoj „lifestyle destinaciji“. U sklopu nastupa DIRTY SOUTH-a na zadnjem danu AFTER BEACH FESTIVALA u klubu PAPAYA održat će se ljetni fashion show kojeg će na pozornici upriličiti dizajneri ELFS-i, PAPAYA ANGELS i poznati hrvatski modeli.  Ulaznice za 1. AFTER BEACH Festival mogu se kupiti u sustavu EVENTIM-a ( www.eventim.hr), ili na blagajni kluba PAPAYA.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.