Dalmatinci poludjeli za Lepom Brenom. U tri dana rasprodano pola kapaciteta predstave

Foto: Press

U SAMO tri dana od početka službene prodaje ulaznica za splitsku izvedbu kazališne predstave Lepa Brena Project rasprodano je već više od pola kapaciteta velike dvorane Gripe pa su organizatori u dalmatinski dio turneje uključili još jedan grad - Makarsku.

"Sudeći prema komentarima kojima nas obasipaju Splićani, posebice Splićanke, ova predstava je spoj za sve generacije. Bake, majke i kćeri spremaju se za zajednički izlazak i to nas posebno veseli. Publika ne dolazi samo iz Splita, već i iz okolnih gradova kao i otoka. Samo u Trogiru kupljeno je više od 100 ulaznica. U Kaštelima još i više. Zato smo dalmatinsku turneju odlučili obogatiti još jednom izvedbom - u Makarskoj. Stoga pozivamo sve iz Makarske, ali i publiku iz Vrgorca, Metkovića, Ploča, Opuzena, Čapljine... da nam se pridruže u Makarskoj i uživaju u izvedbi odlične glumačke ekipe Bitef teatra! U svim gradovima gledatelje očekuje vrhunska produkcija i predstava o kojoj će još dugo govoriti", poručuje Vedran Strukar, direktor zagrebačke kompanije Premier Media Group, koja organizira turneju ove kazališne predstave.

U travanjskoj turneji predstava ponovno stiže u Zagreb 12. travnja u veliku dvoranu zagrebačkog Studentskog centra, dan kasnije je na rasporedu u Rijeci u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, a onda kreće prema Dalmaciji. U subotu, 15. travnja, kazališno-glazbeno-scenski spektakl Lepa Brena Project uprizorit će se u Gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj, a dan poslije, u nedjelju, 16. travnja, u splitskoj dvorani ŠC Gripe. Sve izvedbe počinju točno u 20 sati. 

Šest puta rasprodana u Zagrebu i Rijeci

Zbog nevjerojatnog interesa publike predstava je rasprodana čak šest puta u četiri dana u Zagrebu i Rijeci. A na zagrebačkoj premijeri pojavila se i sama Lepa Brena.

Predstava, čiji su autori i redatelji Vladimir Aleksić i Olga Dimitrijević, nastala je iz monologa dramskih pisaca Olge Dimitrijević, Slobodana Obradovića, Maje Pelević, Tanje Šljivar i hrvatske autorice Vedrane Klepice.

Kroz likove Brena Jugoslavenka, Brena Seksualnosti, Brena Biznismenka, Brena Graditeljstva i Brena Pjesme prikazana je kompletna ličnost Lepe Brene i problemi s kojima se naše društvo susretalo posljednja četiri desetljeća na ovim prostorima, a susreće se i danas. Na pozornici se u ulogama Lepe Brene izmjenjuju prvaci beogradskog glumišta: Jasna Đuričić - prošlogodišnja dobitnica nagrade za najbolju europsku glumicu, čiji je zadnji film Quo Vadis, Aida bio nominiran za Oscara, kao i najnagrađivaniji beogradski glumci svoje generacije Aleksandra Janković, Jelena Ilić, Anđela Jovanović, Jovana Belović, Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Vladimir Aleksić te Ivan Marković.

Ulaznice za Zagreb, Rijeku, Makarsku i Split dostupne su na stranici www.mojekarte.hr, a za splitsku izvedbu svoje mjesto u publici možete osigurati i na blagajni dvorane Gripe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.