Cure koje su se spetljale s cimericama u izolaciji: Samo se mazimo i seksamo

Screenshot: YouTube

ŽIVOT u izolaciji sve je samo ne jednostavan. Neovisno o tome jeste li u vezi koja u izolaciji pokazuje prve znakove dotrajalosti ili roditelji koji nakon cjelodnevnog boravka s klincima počinju shvaćati koliko dani mogu biti dugi, svima polagano postaje jasno da će ova godina biti itekako teška.

Vice je odlučio prikupiti zanimljive priče prijatelja diljem svijeta koji su se tijekom izolacije spetljali, a većina imena izmijenjena je kako bi se zaštitila privatnost.

Carol (Sao Paulo, Brazil)

Živim sama u jednosobnom stanu u Sao Paulu, ali izolaciju sam dočekala s prijateljicom koju prije ovoga nisam predobro poznavala. Poznajemo se dugi niz godina preko zajedničkih prijatelja, ali nikada nismo bile previše bliske. Prije nego što je Brazil pandemiju počeo shvaćati ozbiljno, zamolila me može li nekoliko noći prespavati kod mene dok ne pronađe vlastiti stan.

Budući da sam išla na tjedan dana dugo poslovno putovanje, rekla sam joj da može uzeti ključeve stana.

Kad sam se vratila s puta, odlučili smo se na zajedničku samoizolaciju iako sam imala samo jedan krevet koji smo dijelile. Jedne noći nisam mogla spavati pa me upitala što nije u redu, a ja sam joj predložila da naše prijateljstvo "podignemo na višu razinu".

Rekla je "hvala bogu" i to je bilo to.

Sad se zajedno brinemo za njezinog psa, dijelimo krevet, zajedno kuhamo i planiramo zajedno provesti cijelu karantenu. Naši se prijatelji šale da smo se slučajno vjenčale, a mi još nismo odlučile kako ćemo nazvati ovo što imamo. No to je vrlo intenzivno prijateljstvo s povlasticama. U seksualnoj smo vezi, ali nije nužno romantična. Sve nas to zabavlja, a imamo i psa.

Jess (Florida)

Moja cimerica i ja dvije smo trans djevojke koje puno vremena troše na maženje i jebanje.

Provodile smo svaki dan zajedno i prije nego što smo postale cimerice. Već dugo smo najbolje prijateljice. Cimerice smo postale jer smo u isto vrijeme završile bez stana. Tijekom izolacije postale smo bliskije i počele dijeliti pokrivač. Na dan kad smo se spetljale, gledale smo YouTube i počele se žnjarati. Onda me udarala po guzi igračkom koju sam ostavila u dnevnom boravku, a jedno je vodilo do drugog i završile smo u spavaćoj. Dvije gotičarke, jedan stan... Što ste očekivali? Isto tako, ona je JAKO dominantna, a ja sam bebica pa je ovo bilo neizbježno.

Kris (Boulder, Kolorado)

Imala sam djevojku kad smo se ja i moja ne baš hetero cimerica zajedno napile. Bio je to prvi dan karantene i rekla mi je da joj se sviđam. Nedugo nakon toga napisala je ljubavno pismo u kojem mi je izjavila ljubav.

Omiljeni citat iz pisma je: "Tijelo mi zatitra tijekom svakog zajedničkog trenutka. Želim intimnu duboku povezanost, ali ne želim to s bilo kim. Želim to s tobom." Neprestano mi je to odzvanjalo u glavi.

Vratila se u stan i željela sam joj pokazati da i ja osjećam isto pa smo se seksale od 11 navečer do pet ujutro. Od tog trenutka nadalje imamo najbolji seks ikad. Naša nas hetero cimerica mrzi zbog toga i više ne pričamo. Trenutno živi sa svojim ocem.

Prekinula sam s djevojkom i moja me cimerica odvela na karantenski spoj. Napravila mi je večeru i organizirala piknik u dnevnom boravku. Pitala me da joj budem djevojka i ja sam pristala.

Annie (Michigan)

U svoju sam cimericu zaljubljena posljednjih šest mjeseci, a otkako smo zajedno u karanteni, uz vino i meksičku hranu razgovaramo dok ne svane. Svirala sam joj gitaru, a prošle me noći poljubila i toliko sam sretna što smo zajedno zatvorene. Ostvarenje snova.

Jutros smo se probudile i dopisivale se iako smo u istoj sobi. Puno štrikam otkako sam u karanteni i ona želi da i nju naučim. Ponovno smo se poljubile i priznala mi je da joj se sviđam otkako se uselila.

Francesca (London)

Moja cimerica i ja otvoreno smo gay i zajedno živimo od rujna, a budući da smo u studentskom domu, nismo birale jedna drugu, no jedna smo se drugoj svidjele.

Nakon posljednjeg tuluma prije nego što je počela karantena, došle smo u stan i zamalo zajedno zaspale, ali ništa se nije dogodilo. Takva je situacija trajala još neko vrijeme, ali u jednom smo se trenutku poljubile.

Od tog trenutka nadalje znale smo da želimo biti zajedno. Nikada ne dosadimo jedna drugoj, a to je dokazalo i vrijeme provedeno u izolaciji.

Aubrey (Grand Junction, Kolorado)

Moja cimerica i ja oduvijek smo svjesne privlačnosti jedne prema drugoj. U jednom trenutku bila sam u vezi s njom i njezinim bivšim mužem. Otkako su se razveli, živimo u malom stanu s naša dva psa. Nazivamo se partnericama, ali kao prijateljice. I to mi je bilo prihvatljivo jer uvijek je znala voljeti me bolje nego bilo tko drugi.

Ona je najnevjerojatnija žena koju poznajem. Ima dečka, ali u posljednje vrijeme nisu u najboljem odnosu. Jedne večeri me poljubila i rekla mi: "Mislim da je problem s dečkom to što nije ti." To je bilo nevjerojatno. Seksale smo se i nakon toga zajedno zaspale.

Prekinula je s dečkom i trenutno tražimo kuću u koju ćemo se u svibnju preseliti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.