Cura bivšeg dinamovca pobjegla iz bolnice u Poljskoj pred porod, na putu je za Zagreb

Foto: Instagram

ANĐELA Šimac, djevojka nekadašnjeg Dinamovog nogometaša Lirima Kastratija, tvrdi da je pobjegla iz privatne bolnice u Poljskoj pred sam porod. Ona je na Instagram Storyju objavila fotografije na kojima se vide ruka s modricom i Lirim Kastrati, koji ljubi trbuh svoje djevojke.

"Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice", započela je Šimac na Instagramu.

"Imam sada 10 sati puta jer u avion nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah!!! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša rodit u 'lijevim' zemljama među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.