Croatia Boat Show: Glamur se vratio na splitski sajam nautike

Foto: Press 

U SVOME 20. izdanju Croatia Boat Show vraća se danima stare slave, kada je bez premca bio najjača nautička smotra u regiji, ali i relevantna priredba u svjetskim okvirima. Doista, ove godine sajam na splitskoj Zapadnoj obali dvostruko je veći nego prethodne godine, a na njemu nastupa više od 300 izlagača iz svih grana nautičkog sektora te je u moru i na kopnu izloženo više od 150 brodova, od kojih je više od 30 premijera.

Croatia Boat Show oduvijek slovi za nautičku priredbu idealnu za direktne kontakte s klijentima i sklapanje poslova, ali isto tako i kao poprište brojnih glazbenih, gastonomskih i drugih događanja, a to je potvrđeno i ove godine.

Naime, posjetitelji sajma na 20. izdanju sajma imaju priliku uživati u ponudi Yacht Cluba, reprezentativnog, pomno osmišljenog i uređenog prostora usidrenog na dvije velike platforme u moru ispred Splita. Svi posjetitelji sajma tu u ugodnoj atmosferi mogu uživati u vrhunskim gastonomskim delicijama, koje za njih spravljaju chefovi iz najboljih hrvatskih restorana – perjanica hvarske gastronomije iz Garifula i Passarole, zatim pelješkog Gastro Marea, gdje kuha čuveni Ante Bjelančić Bjelko te iz ništa manje razvikanih Biberona i Moro Beach Stupe.

U Yacht Clubu također se nalazi veliki bar u kojemu najvještiji barmeni spravljaju svoje premium mješavine, tu se mogu kušati najbolji hrvatski burgeri, a u ponudi je i široka paleta sushija.

Gostima su na rapolaganju i premium cigare najboljih svjetskih brandova, a za zabavu se tijekom cijeloga dana brinu vrsni DJ-evi s biranom selekcijom elektronske glazbe te u popodnevnim satima saksofonist i violinist koji sviraju uživo.

Posebno živo u Yacht Clubu biti će pretposljednjeg dana sajma u Splitu, kada je na rasporedu glamurozna Yachts Parada, večernji defile najboljih jahti i jedrilica sa sajma Croatia Boat Show uz vatromet i svjetla reflektora.

U Yacht Clubu će za vrijeme parade brodova biti priređena gala večera. Mnogi renomirani izlagači i zastupnici na sajmu također svakodnevno priređuju svoje zabave, pa je tako u petak primjerice na rasporedu zabava tvrtke Nautika Centar Nava, a biti će živo i na velikom štandu tvrtke Navis Marine koja je ove godine ušla u organizaciju sajma, te je s 14 izloženih brodova najveći pojedinačni izlagač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.