Cirkus zvan predsjednička kandidatura Ante Gotovca

U MORU političara koji se kandidiraju na predsjedničkim izborima za svoje mjesto izborilo se i dvoje društvenjaka - Alka Vuica i, ni manje, ni više, nego Ante Gotovac. Gotovac bi, kaže, zaradio za kruh i mlijeko te ujedinio navijače pa je već počeo mahnito skupljati potrebne potpise koji će mu omogućiti da se i dalje glupira pred televizijskim kamerama.

Simonin otac mu pomaže da sakupi potpise

U njegovom naumu ne podržava ga Simona, ali ga zato podržava njezin otac Željko Ištvanović koji Anti pomaže da skupi prijeko potrebne potpise, a Gotovca bi, osim lokalnih starleta, šuška se, trebale podržati i navijačke skupine koje su ovom novopečenom političaru ciljana skupina. Međutim, odrekao se Ante politike u svojoj kampanji; kaže, htio bi da je ljudima, pa i njemu samom, bolje, a u utrku za Pantovčak se ubacio ravno iz svojeg Mercedesa te tako si još jednom osigurao toliko željeni i ljubljeni mu medijski prostor.

"Antina kandidatura je cirkus"

Simonica Antinu kandidaturu smatra najobičnijim kravalom, pravim cirkusom, potvrdila nam je to u nedavnom razgovoru. "Antina predsjednička kandidatura je idiotarija, cirkus. Mislim da niti jedan normalan čovjek ne bi mogao glasati za Antu. Pa kako bi nam država završila", pita se Simonica, ali i svaki drugi građanin Lijepe naše. Nažalost, na to pitanje ne zna odgovoriti ni Hebrang, a kako bi onda Ante, koji od serviranja poslastica ljubiteljima showbiza i blještavila i dalje ne odustaje.

A ne odustaje Ante ni od Simone pa se tako ovih dana opet luđački trudi vratiti svoju (bivšu) družicu na Srebrnjak. Ali kaže Simona, ništa od toga, barem ne dok Ante Srebrnjak ne zamijeni za Pantovčak. "Nikad mu se ne bih vratila, nema te stvari koja bi me sad njemu vratila. On je za mene isključivo otac mog djeteta", uporna je Simona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.