Cijena oprosta: Abbey Clancy tražila od Petera Croucha da joj napravi dijete

AKO JE vjerovati britanskim tabloidima, manekenka Abbey Clancy nogometašu Peteru Crouchu prevaru nije oprostila "tek tako", već mu je kazala kako će mu se vratiti jedino pod uvjetom da joj napravi dijete. Abbey je, tvrdi neimenovani izvor navodno blizak britanskoj ljepotici, uvjerena da će dijete za nju i Petera značiti "novi početak".

"Unatoč svemu, želi dijete s njim. Nakon puno promišljanja shvatila je da ga previše voli da bi mu rekla zbogom. Bila je to teška odluka i nije bila sigurna hoće li mu moći oprostiti. Paranoična je po pitanju toga da će se pojaviti neke nove djevojke i da će opet biti povrijeđena i ponižena. Ali Abbey jednostavno obožava Petea. Da ne misli da je on 'onaj pravi', nikad mu se ne bi vratila. Razgovarali su o budućnosti i zaključili da je vrijeme da se skrase i osnuju obitelj. Oduvijek je mislila da će on biti sjajan otac", navodi isti izvor.

Podsjetimo, prije 20-ak dana je otkriveno da je nogometaš svoju 24-godišnju zaručnicu prevario sa 19-godišnjom španjolskom prostitutkom Monicom Mint. Lijepa Abigail je nakon otkrivanja seks skandala, kako bi izbjegla medije, pobjegla na Majorcu. Po povratku kući su Abbey dočekale nove ponižavajuće fotografije - Croucha su snimili u klinču s tri plavuše u jednom francuskom noćnom klubu. Ljubio ih je i hvatao za stražnjice te im gurao ruke među noge, a jedna od njih, engleska medicinska sestra Jo Elliott, tabloidima se pohvalila kako je "bio jednostavno gladan seksa". No, sve to Abbey nije dovoljno da bi rekla zbogom nevjernom zaručniku.

Abbey je s Crouchom prvi put počela izlaziti prije Svjetskog nogometnog prvenstva 2006. godine. Pratila ga je u Njemačku, a kada je uhvaćena u šmrkanju kokaina, ekspresno je poslana kući. Crouch ju je ubrzo nogirao i zamijenio novom ljepoticom, ali je Abigail još mjesecima tabloidima tvrdila kako su njih dvoje još uvijek zajedno jer je on "jedini muškarac kojeg želi u životu". No, nekoliko godina kasnije su se pomirili, a sredinom srpnja 2009. godine objavili i kako su se zaručili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.