Cijeli Pipsi završili na USB raketi: "Sve što sam u životu napravio, stane u džep"

SVE DOSAD snimljene pjesme Pips,chips&videoclips izbacili su na malom USB sticku veličine memorije dva gigabajta, u obliku trobojne rakete! "Fora je to da sve što sam u životu napravio, stane na jedan USB koji mogu staviti u džep", izjavio je ponosno tvorac USB-a i frontmen Pipsa.

"USB je napravljen jer su Pipsi uvijek težili smišljati nešto novo i kako bi zadovoljili prave fanove koji žele kompletnu diskografiju PC&VC-a imati uvijek pri ruci", rekao je Dubravko Ivaniš Daddy te napomenuo: "Super je to što se recimo svi materijali s USB-a mogu prebaciti na hard disk i zatim ostane prazan USB za daljnje korištenje".

Edicija USB stickova limitirana je na 500 komada te je zaista riječ o pravoj poslastici za fanove jer košta svega 149 kuna i osim što sadrži sve albume Pipsa (Shimpoo Pimpoo, Dernjava, Fred Astaire, Bog, Drveće i rijeke, Dokument, Pjesme za gladijatore), na Sticku se nalaze također pjesme u izvedbi Klape Bambi, šest neobjavljenih demo songova uz autoriziranu biografiju benda "Dugi vikend u zemlji čudesa" Ante Perkovića te raritetne fotografije - neizostavne foto memorabilije svih postava banda.

Centralna promocija USB sticka održat će se 15. svibnja u klubu Boogaloo, gdje će svi fanovi i putnici namjernici moći po prvi put čuti pjesme u izvedbi klape Bambi, te demo pjesme koje do sada nisu izdane a nalaze se ekskluzivno na USB sticku. Na koncertu će biti još iznenađenja bez kojih grupa PC&VC jednostavno ne može.

USB stick promo turneja:

- Petak, 7. svibnja - Koprivnica - MMC Kugla
- Subota, 15. svibnja - Zagreb - Boogaloo
- Subota, 22. svibnja - Zadar - Kino Pobjeda
- Petak, 4. lipnja - Rijeka - Muzej Peek&Poke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.