"Cico je hospitaliziran zbog iscrpljenosti na kraju sezone"

PROSLAVLJENI bivši igrač Dinama i nogometni trener Zlatko Kranjčar nekoliko posljednjih dana proveo je na liječenju u zagrebačkoj bolnici "Rebro". Dosta za zle jezike, koji su odmah pokrenuli tračeve kako je slavni trener i otac Nike Kranjčara hospitaliziran zbog alkohola, s kojim upućeni tvrde, ima ozbiljnih problema. Vijest da Cico pije prenijeli su čak i slovački mediji, a odmah nakon što je hospitaliziran, i hrvatski. Međutim, njegova supruga, Elvira Kranjčar, iskoristila je medijski prostor tjednika Story kako bi takve navode opovrgnula, te je novinarima objasnila kako "je riječ o iscrpljenosti koja je Zlatka svladala nakon uspješno završene nogometne sezone i vjenčanja njihove kćeri Lane".

Zli jezici tvrde: Od autobusa do predsjednika Mesića

Elvira je također demantirala priče kako Cico godinama ima problema s alkoholom, o kojima se često priča u nogometnim kuloarima. Njegova blistava karijera navodno je često bila pod upitnikom upravo zbog čašice, a upućeni tvrde kako Cico voli popiti više od ičega, te da s konzumacijom istoga kreće već od ranog jutra. I tako smo čuli različite priče - od toga da se Cicu uvijek čekalo kada bi autobus s igračima trebao nekuda krenuti, pa sve do toga da je bio pijan i na prijemu kod samog predsjednika Mesića.

Cicina kći Lana nedavno se udala za Francuza, bankovnog menadžera Thibaulta Detreixa, i to u istoj crkvi u kojoj je njezin brat prije godinu dana oženio Simonu Fistrić. Iako se mladi par oženio u Parizu nešto ranije ove godine, na svečanosti na kojoj je Lani kuma bila Ljupka Gojić, ceremoniju su zbog roditelja i prijatelja ponovili i u Zagrebu. Zlatko Kranjčar na dan vjenčanja svoje kćeri je blistao, ali i otkrio kako bi ga najviše od svega usrećili unuci, a je li i tada pio ili je bio čist k'o suza, agilni paparazzi nisu uspjeli otkriti, jer je još jedno vjenčanje u obitelji Kranjčar bilo zamišljeno daleko od očiju javnosti, ali ipak s manje osiguranja od onog prvog, kada se ženio sin Niko.

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.