Cetinski se jučer vidio sa Škorom, danas dramatično objavio: Definitivna odluka

Foto: Facebook

SVI ONI koji su se nadali da će Tony Cetinski ući u politiku i boriti se protiv cjepiva i čipova, ostat će kratkih rukava.

Istarski glazbenik danas se oglasio na društvenim mrežama u postu koji je dramatično nazvao "DEFINITIVNA ODLUKA".

"Samo da vas obavijestim da sam ipak odustao od političkog angažmana no ne i od našeg cilja. Ja definitivno ne vidim sebe u saborskom društvu koje je trenutno u tim foteljama. Imao sam jake ponude i velike šanse izvjesnog ulaska direktno u sabor ali ..........SVE ZNATE....... dok pjevam najjači sam vaš glas i tako neka ostane još neko vrijeme. Možda jednog dana, no nadam se da ćemo problem slobodnog izbora ili informiranog pristanka na cijepljenje svejedno uspješno riješiti i bez da sjedim u saboru", poručio je Cetinski.

DEFINITIVNA ODLUKA !! Samo da vas obavjestim da sam ipak odustao od političkog angažmana no ne i od našeg cilja. Ja...

Objavljuje Tony CetinskiUtorak, 9. lipnja 2020.

Čini se ipak da nije bilo puno onih koji su se nadali političaru Tonyju.

"Nismo te niti vidjeli u toj ulozi. Ali da moraš ostati budan i upozoravati sa svoje pozicije na opasne poteze kao sto je cijepljenje ili uvođenje Eura - e, tu ti nećemo dati mira", poručili su mu fanovi.

Zanimljivo je da je njegova objava stigla dan nakon što se Carla Konta, nositeljica liste Domovinskog pokreta u VIII. izbornoj jedinici, pohvalila da se Cetinski družio s njom i Miroslavom Škorom u Rijeci.

Objavljuje Dr. sc. Carla KontaPonedjeljak, 8. lipnja 2020.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.