Carla Bruni mora se "suočiti s prošlošću hladne glave i sa smiješkom na licu"



PRVA dama Francuske, Carla Bruni, otvorila je svoju službenu web stranicu. Prvog dana na stranici je opisala kako su se njezina putovanja u druge države pretvorila u "natjecanja ljepote" s drugim suprugama predsjednika. Dan nakon toga, stranica je, zbog prevelike posjećenosti pala. Veliku popularnost Carla može zahvaliti svojoj ljepoti i gracioznosti.

"Pa, nisam imala nikakve šanse, zar ne? Mislim, ipak je u konkurenciji supermodel."

Vodič kroz njezin život možete pronaći na Carlabruni.com. Kao najveće protivnice u "natjecanju" u ljepoti su joj Michelle Obama i princeza Letizia, dok Sarah Brown nije ni u konkurenciji. Sarah je to prokomentirala: "Pa, nisam imala nikakve šanse, zar ne? Mislim, ipak je u konkurenciji supermodel." Web stranica lijepe Carle sastoji se od tri glavne sekcije; dvije se odnose na njezin dobrotvorni rad, a jedna se odnosi na njezin život.

"Suočiti se sa prošlosti hladne glave i sa smiješkom na usnama"

O njezinom privatnom životu piše kako se mora "suočiti s prošlošću hladne glave i sa smiješkom na usnama." Na stranici se međutim ne spominju njezine afere s rock zvijezdama Ericom Claptonom i Mickom Jaggerom. Također se ne spominje njezin devetogodišnji sin. Carla je očito postala svjesna koliko je popularna u svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.