Cannes trenutačno tresu dvije magične i zanosne plavuše

NASTAVLJA se sajam filma, glamura i ljepote na francuskoj Azurnoj obali. Svaki dan donosi novo blještavilo u bilo kojem obliku a današnji dan obilježile su dvije plavuše. Jedna je njemačka manekenka Claudia Schiffer koja je u Cannes stigla kako bi prisustvovala humanitarnom ručku "David Morris Amend Charity Lunch" te večeras pogledala premijeru filma "Visage" malezijskog redatelja Tsaija Ming-Lianga.

Nevjerojatna Laetitia Casta

Glavna zvijezda njegovog filma je 31-godišnja francuska glumica i manekenka Laetitia Casta, druga plavuša oko koje se danas vrti cijeli svijet. Zanosna, jednostavna, umiljata i simpatična ova se glumica može pohvaliti uspješnicama poput "Astérix et Obélix contre César", "La Déraison du Louvre", "Le Grand appartement", "La jeune fille et les loups" ili "Nés en 68".

Njezin najnoviji film koji će večeras doživjeti svjetsku premijeru u Francuskoj će se početi prikazivati 4. studenog ove godine. Film traje 138 minuta, radnja se odvija u Tajvanu, Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj a lokacije na kojima je sniman bile su smještene uglavnom u Parizu.

L.V.
Foto: AFP, JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.