Budući tata nosi vlastito dijete


TRANSSEKSUALAC Ruben Noe Coronado odlučio se, koliko god to neobično zvučalo na trudnoću, jer njegova djevojka Esperanza više ne može imati djece. 26-godišnjak iz Madrida, naime, rodio se kao žensko, no objašnjava, uvijek se osjećao kao pravo muško.

Kada je postao punoljetan, odlučio se na promjenu spola, nakon koje je nastavio uzimati muške hormone. Uza sve, Ruben se odlučio zadržati maternicu i jajnike, te se tako odlučio na dijete, koje može začeti koristeći svoja jajašca i doniranu spermu. Ovo nije prvi put da se ovaj bizaran par odlučio na roditeljstvo; Ruben je prvi put zatrudnio početkom ove godine, nosio blizance, i u konačnici imao spontani pobačaj u travnju ove godine.

Budućeg tatu to nije obeshrabrilo te se on odlučio na još jedan pokušaj, koji obavlja u jednoj tajnoj klinici. Esperanza, njegova cura, inače je 43-godišnja žena koja iza sebe ima propalu vezu iz koje već ima dvoje djece. Ona sama, zbog zdravstvenih problema, ne može zatrudnjeti. Par se nada da će uskoro postati roditelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.